• New
Фалшив Камера за Сигурност на Слънчевата Енергия Слънчеви Светлини Регулируеми Външни Слънчева светлина Движения Водоустойчива Камера за Видеонаблюдение с Эмул?

Фалшив Камера за Сигурност на Слънчевата Енергия Слънчеви Светлини Регулируеми Външни Слънчева светлина Движения Водоустойчива

Оценка на продукта:
BGN 21.53

Сума
В магазина

?【2 в 1】 Това не е просто имитация на камера, но и на слънчевата светлина, слънчеви външни осветителни тела, оборудвани супер ярки топки, висока яркост и по-добър тепловыделениемПерфектно ще си двор, гараж.Имитация на червени сигнални светлини, проблясващи през нощта за създаване на възпиращ ефект. ☀️ 【Се захранва от слънчеви батерии 2. Светлината се активира автоматично, когато идват хора, и автоматично се изключва след напускането на хора; 3. Автоматично се включва средно светлина, когато е тъмно-до зори. ?【2 в 1】 Това не е просто имитация на камера, но и на слънчевата светлина, слънчеви външни осветителни тела, оборудвани супер ярки топки, висока яркост и по-добър тепловыделением.Перфектно ще си двор, гараж.Имитация на червени сигнални светлини, проблясващи през нощта за създаване на възпиращ ефект. ☀️ 【Се захранва от слънчеви батерии 2. Светлината се активира автоматично, когато идват хора, и автоматично се изключва след напускането на хора; 3. Автоматично се включва средно светлина, когато е тъмно-до зори. ?Слънчева !!2 в 1 !!Безжична връзка !!Тази професионално выглядящая имитация на улична камера, направена така, че да изглежда като истинска, която ще предотврати обир, грабеж и вандализъм, без високата цена на тази камера за видеонаблюдение.Защитете своя дом, собственост и бизнес.Подходящ е както за вътрешно, така и за външна употреба.Това не е просто имитация на камера, но и на слънчевата светлина, слънчеви външни осветителни тела, оборудвани с сверхяркими топки, висока яркост и по-добър тепловыделением.Перфектно ще си двор, гараж.Имитация на червени сигнални светлини, проблясващи през нощта за създаване на възпиращ ефект.Дизайн на слънчеви батерии и безжична комуникация, работи целогодишно с 0 сметки за електроенергия.Бързо и лесно да инсталирате на имитируемые камера на тавана или стената с помощта на приложените винтове.Публикуване не е задължително! ☀️ Подробна информация за продукта : ● Име : Имитативната камера ● Тегло : 0,5 кг ● Размер : 15*20*6.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини