• New
Mesmerico 24 Детски Месечни Празнични Цветни стикери - Етапи на растежа момичета в първата година от живота - Месечните Стикери за детето - Етикети на корема - Уникални по?

Mesmerico 24 Детски Месечни Празнични Цветни стикери - Етапи на растежа момичета в първата година от живота - Месечните Стикери

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

24 ЕТИКЕТИ на МЕСЕЧНИТЕ ДЕТСКИ ПРАЗНИЦИ : красиви дизайни за всеки месец и най-големите празници на етапите на първата година от живота на дететоПремиальное качество : 4-инчов предварителна обработка, матово покритие, за да няма отблясъци на снимките, лесно се премахва, водоустойчива, устойчива на счупвания, множество.БЕЗОПАСЕН И екологичен : гладки ръбове, нетоксично лепило, не съдържа BPA, фталатов, латекс, олово. 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : с подкрепата на пълно връщане на парите.ПРЕКРАСЕН ДЕТСКИ ДУШ И ПОДАРЪК за НОВОРОДЕНОТО : реквизит за снимки и албум за албуми на паметта. "Докосването на моменти първата година от живота на детето быстротечны.Хвани ги, преди те да ускользнут.Подсластите спомени тези красиви, ярки стикери за детски месечни празници". 24 парчета на висококачествени стикери с цветен модел "Бебе на месеца" за всеки месец и всички големи празници на първата година от живота си малышки.Използвайте тези красиви етикети за детски сесии на корема като подпори за снимки или в албума за албуми на паметта.Прекрасен подарък за бебе душ и подарък за новородено!В комплекта са включени и следните 24 готови стикер с празници и месеци за детето си : "Само че е роден", "От 1 месец до 11 месеца", "Една година", "първата Ми Нова година", "Моят първи ден-Св. Валентин", "Моят първи ден на Свети Патрик", "ден на майката", "ден на бащата", "Моята първа Великден", "Моето първо на 4 юли", "Моят първи Хелоуин", "Моят първи ден на благодарността", "Моята Първа Коледа" и "Моята първа Ханука".Красиви и стилни етикети с привлекателен дизайн.Ще се насладите на нашите професионални художествени етикети, за да се отбележи скъпоценни моменти на първата година от живота на вашето дете.Не се разреши за по-малко!Високо качество, лесна употреба и дълъг живот.Аз знам, че си притеснен дете, и ти не искаш нищо сложно.Нашите стикери лесно отклеиваются и са залепени върху дрехите си.Матирано покритие, за да няма отблясъци на снимките. Трайни и гъвкави винил е водоустойчив, устойчив за счупвания и многоразовы.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини