• New
Черно-златен Фон за фотобудки - Идеално за декорация парти, за абитуриентски бал, рожден Ден, Коледа, Нова година, моминско парти, Сватба, Абитуриентски бал | Фотобуд?

Черно-златен Фон за фотобудки - Идеално за декорация парти, за абитуриентски бал, рожден Ден, Коледа, Нова година, моминско

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Търсите аксесоари за парти, коледен фон, подпори за фотобудки, украса за парти по случай рожден ден или абитуриентски бал?Позволете ни да ви помогне да създадете культовую и эпичную фотобудку на следващото парти с помощта на този празничен декоратор, от черно и златно конфетиВашите приятели и семейството ще бъдат цяла нощ да правите снимки и селфи своите камери преди това красиво, блестящо задно стъкло.От неочаквани дни от раждането до фиест, Mardi Gras, шумни партита 20-те години и маскарадов - следващия си празник или тематично тържество ще бъде запомнен за дълго!. ⭐ ДАЙТЕ ЗАБАВЛЕНИЕ на ВАШЕТО парти - този празничен фон се състои от едно парче (6 фута x 6 фута) и е украсена с черно и златно, изобразяващи конфети, отпечатана върху висококачествен полиэстере.Неотражающий материал ще ви позволи да създавате снимки, достойни рамка (или Instagram!).БОНУС : фон виси от джоба си за мряна. ? ИДЕАЛНИЯТ фон за една фотосесия - текстилен материал може да се гали или отпаривать, за да премахнете бръчките.Освен това, той е лек и може да се използва отново и отново.Просто се мотае с помощта на възглавница!. ? ДАЙТЕ на СВОИТЕ ГОСТИ една НЕЗАБРАВИМА ВЕЧЕР - те да се почувстват рок-звездите и никога няма да забравя, как им беше забавно да се снимат пред този етап и повторение.Това ще се хареса на всички, възрастни и деца!Търсите ефектни декорации за партита от 20-те години?Вземете този фон за своята фотобудки gatsby. ? ОТЛИЧНИ за ВСЕКИ празник - планирате ли парти по случай рождения ден на бала нощ, сватба, парти в чест на раждането на детето, разкриване пола, юбилейни парти великолепен триумф, завръщане у дома, абитуриентски бал, празник е Хелоуин или обаждане на нова година, тази чанта става идеалният декор за всякакви поводи. ✔️ Ние гарантираме, че ще ви хареса - ако вие, вашите приятели и семейството ви не бъдете на 100% доволни от това на фона на фотобудки, ние ще ви възстановим парите.Вашето удовлетворение е важно за нас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини