• New
Дрехи за Снимки на Новородени Момчета, Костюм За Фотосесията Малки Момчета и Момичета, Вязаная на една Кука Дрехи, Шапка, Панталони, Детски Подпори За Фотосесия

Дрехи за Снимки на Новородени Момчета, Костюм За Фотосесията Малки Момчета и Момичета, Вязаная на една Кука

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

Еластичен памукСамо ръчно пране. ☑️❤-Здравейте!Благодаря, че посети магазина ми Visit the Vedory.Vedory е специализирана в дизайна и производството на реквизит за снимки на новородени.Специален дизайн предлага на вашето си скъпи дете усещане за свобода и раскованности.Всеки продукт произведен индивидуално и уникално, така че размерът може леко да се различават.(Vedory е регистрирана търговска марка в Бюрото по патенти и търговски марки на САЩ. ☑️❤Реквизит за фотосесия на бебето : в това число 1 бр.(перфектни снимки на новородени 0-30 дни).Този обект има добра еластичност, еластична и дишаща дизайн прави носенето на бебето е по-удобно.мека и професионална кожа, подходяща за нежната кожа на бебето, е идеална за фотосесия на новороденото и ще се превърне в приятно допълнение към вашия гардероб поколение.Всяко дете - ангел, моля, изберете по-сигурен продукт за вашето дете. ☑️❤- Грижи : При някои бебета чувствителна кожа, преди носенето, моля, изпиране на ръка преди употреба и го оставете да изсъхне на въздуха. препоръчваме ви първо да се изпират на ръка. начин на пране : Ръчно пране в студена вода, без белина, след това да изсъхне, когато е необходимо прогладьте желязо. ☑ ️ ❤ Е МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : идеален за сувенири фотосесии, подарък в душата на детето и подаръци, супер меки, удобни и дишащи. 。 Направете вашето дете е по-модерен, привлекателен, красив, децата си-това много ще се хареса.Костюм за парти за новородено, Подпори за детска фотография, Подпори за детска фотосесия, идеален за костюм за парти за новородени. ☑️❤-Цвят : благодарение на разделителната способност на екрана на компютъра или осветление фотосесия цветът на продукта може да се различават малко.Ние сме толкова сигурни в качеството на нашия продукт, че предлагаме гаранция за удовлетвореност!Ако има някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас и ние ще решим вашия проблем в момента.

Основни свойства

Избор на купувачи

Замяна Тонированная Делото Dome камера за видеонаблюдение JMX от акрил/PC Корпуса на фотоапарата за Сигурност (5,6 инча, Червеникаво-кафяв)

BGN 50.77

МНОГОФУНКЦИОНАЛНО ПОЛЗВАНЕ защита на покрива, видеонаблюдение, корпус куполна камера, тавански прозор

Новини