• New
AIBIIN 7x5ft един слон теле Фон за душата на Детето, за Момче Деревенское Дърво Син Цветен Фон За душата на Детето под формата на Слон, Слон Новороденото Е Момче Вечерни У?

AIBIIN 7x5ft един слон теле Фон за душата на Детето, за Момче Деревенское Дърво Син Цветен Фон За душата на Детето

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

【Аксесоари за душ с слоненком】 : Уникален банер за фон, за душ с слоненком ще направи вашата партия по-добра, той е достатъчно голям, за украса, за душ с слоненкомДигитален печат и винил материал позволяват фонам за душата Бебе Слон имат по-ярък цвят и по-ясен фигура!. 【Опаковка и размер】 : В комплекта са включени само банер за душ с слоненком размер на 7 (Ш) x5 (В) фута /210x150 см, без стойка, овчарски скок, джоба или скоби.Ако имате нужда от по-голям размер или нестандартно снимка, моля свържете се с мен. 【Материал и лесно да се мотае】 : Винил фон за душ с слоненком, лек, здрав, сгъваем, удобен за носене и съхранение.Прикрепете фон към основата с помощта на скоби или използвайте гвоздеи или самозалепваща се лента, за да го монтирате на стената. 【Внимание】 : Моля, дръжте фон за душата "на един слон теле" се пази от огън и вода.Ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да премахнете бръчките. 【Няколко случая】 : Банер за детската душа с участието на слонче е подходящ за вътрешно и външно използване, включително къща, двор, детска площадка и много други.Също така е идеално място за фотография, банер за торта, клипове и т. на Вашето парти в чест на раждането на слонче ще се превърне в грандиозно събитие.За получаване на допълнителни декори, моля натиснете бутона "Продадени "xx"" в раздел "Добави в количката" и натиснете бутона "да Посетите магазин на xx век", изберете и купете своя любим фон!.Задаване на различни електронни устройства се различават, и цвета на продукта, сфотографированный при различни източници на светлина, цвета на показаната снимка ще бъде по-различно, моля, обърнете се към самия продукт.Описание на продукта Размер : 7 (Ш) x5 (В) фута / 210x150 см Тема : Детски душ със слоненком Осъществяване Списък : 1 х Винил фон за снимки (сгъваем), Без каботажните за фон или фенери, овчарски скок, скоба, без джоб в горната част.За материал : винил 1. Не могат да бъдат измити във вода, но може да избършете петното с влажна кърпа.Моля, да не се излага на фона изложени на слънчева светлина за дълго време, за да се избегне избледняване на цвета.

Основни свойства

Избор на купувачи

Манекен на Слънчевата Енергия Камера за Сигурност Външен LED Слънчева Светлина Система за Видеонаблюдение ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ Имитация

BGN 17.20

?【Дизайн 2 в 1】 Това не е просто имитация на камера, но и на слънчевата светлина, слънчеви външни осветит�

Новини