• New
Калъф за фотоапарат Pocoukate за Sony ZV-E10/ZV-E10L в стил видео блог Alpha ZV-E10 ZV-E10L за цифров фотоапарат, който предпазва от Надраскване, Монтиране Мек калъф за огледално-рефлекс?

Калъф за фотоапарат Pocoukate за Sony ZV-E10/ZV-E10L в стил видео блог Alpha ZV-E10 ZV-E10L за цифров фотоапарат, който предпазва

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

1 Изработен е от висококачествен силикон / гумен материал, без мирис, лек : 32 г. Идеално, тази кутия е подходящ за камери Sony ZV-E10, ZV-E10 L.Всеки разрез върху силиконовом ръкав е изработена с прецизност, на разположение на всички бутони, включително порт за предаване на данни и батарейную част. Защитете фотоапарата от надраскване и мръсотия, въведете вашата камера на съединителя.Освен това, можете да го инсталирате на статив, без да се отстранява от него. Постоянно защитете своята камера, докосване до добра и мека силиконова повърхност, никога няма да навредят на вашата камера. Какво получавате : 1 * Защитен калъф, 2 * Защитно фолио за екрана, 1 * Кърпа за почистване на Pocoukate.Подробна информация за продукта.Специално подбран - Този силиконов калъф за фотоапарат Pocoukate специално проектиран за Алфа ZV-E10 / ZV-E10 L. Защитен - Произведен от не царапающегося, меки, трайно силиконов материал с подплата, който е удобен за носене и осигурява максимална защита.Характеристики на продукта.Лесни за използване са всички функционални портове и бутони за батерии Alpha ZV-E10 / Alpha ZV-E10 L.Добавете захват с вашата камера.Освен това, можете да го инсталирате на статив, без да се отстранява от него.Лек, здрав, моющийся, но защитен, плътно прилежащ декоративен елемент от вашата камера.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини