• New
Корпус с монтиране на алуминиева дограма SOONSUN за камери GoPro Hero 5 Session Hero 4 Session Hero Session, Здрав Метален Защитен калъф с капак за обектив с монтиране Студен обувки и гаече?

Корпус с монтиране на алуминиева дограма SOONSUN за камери GoPro Hero 5 Session Hero 4 Session Hero Session, Здрав Метален

Оценка на продукта:
BGN 18.36

Сума
В магазина

Алуминиева сплав : леене под налягане, машини с ЦПУ, изключително здрав и висококачествен монтажРазсейването на топлина : Това може да се предотврати повреда на фотоапарата, причинено от прегряване.Изцяло на разположение на всички слотове : Страничният изход е отворена, за да осигури достъп до кабела, без да махате на корпуса.Важна функция за запис на звук и охлаждане.На разположение всички функции на камерата.Всичко в едно дизайн, задната врата се отваря лесно и главният вход се затваря.Той идва с 52 мм капак за обектива и гаечен ключ за винтового на закрепване.Можете също така да винт филтър с диаметър 52 мм (не са включени в комплекта) в обектива на този корпус с алуминиева рамка.Идеален за каране на ски, скейтборд, планинско колоездене, мотокрос, водни спортове, скално катерене и други активни спортове. 1 x Клетка с алуминиева рамка. 1 x Адаптер за закрепване. 1 х адаптер за статив. 1 x Адаптер за топла башмака. 1 x Болт с накатанным пръст. 1 x Капак на обектива (диаметър : 52 мм). 1 x Гаечен ключ с каишка. 4 x винт с шестоъгълни глави. 1 x Шестостенния гаечен ключ. Тази клетка е с алуминиева рамка, идеален за каране на ски, скейтборд, планинско колоездене, мотокрос, водни спортове, скалолазании и други активни спортове.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини