• New
Дръжката е Скрита Камера, Преносима Камера за Сигурност HD 1080P, с Функция за Откриване на движение и Цикличен Запис Мини Камера за Домашния офис Шпионски Камери Глед?

Дръжката е Скрита Камера, Преносима Камера за Сигурност HD 1080P, с Функция за Откриване на движение и Цикличен Запис Мини Камера

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【Поле Full HD 1080p】 : Обектив с висока разделителна способност 1080 P, който може ясно да се види какво се е случило, под ъгъл от 120 ° (Съвети : обзавеждане за видеонаблюдение само за видео, което не записва аудио) 【Незабелязан и практичен】 : Размер на дръжки за скрита камера в размер на 0,4 "х 0,4" х 5,9", изглежда като обикновена писалка, никой няма да забележи в него мини-камера.Тя може да се използва за правене на бележки, график или запаметяване на важна информация. 【Преносимост и голям капацитет】 : Дръжката може да се постави в джоб, тя е лесно за носене и видео стреля по всяко време и на всяко място.Идеален за дома, офиса, бизнес срещи, правна помощ и т., Поддръжка на карти с памет 8 G-64 GB (не е включен в комплекта). 【Циклична запис и дълъг режим на готовност】 : Поддържа се запис, когато картата с памет е пълна, е най-новият файл се презаписва най-стария файл.След пълно зареждане на камерата може да работи непрекъснато в продължение на 70 минути, а също и подкрепа за зареждане по време на работа. 【Лекота на работа 】 : Просто поставете TF картата, се уверете, че батерията е достатъчно, включване на един бутон, управление 2 режима, on/off, видео или снимка [Съвети : няма нощно виждане, моля, потвърдете, преди да купите. 【Поле Full HD 1080p 】 : обектив с висока разделителна способност 1080 P, който може ясно да се види какво се е случило под ъгъл от 120 ° (съвети : обзавеждане за видеонаблюдение само за видео, което не записва аудио). 【Незабелязан и практичен】 : Размер на дръжки за скрита камера в размер на 0,4 "х 0,4" х 5,9", изглежда като обикновена писалка, никой няма да забележи в него мини-камера.Тя може да се използва за правене на бележки, график или запаметяване на важна информация. 【Преносимост и голям капацитет】 : Дръжката може да се постави в джоб, тя е лесно за носене и видео стреля по всяко време и на всяко място.Идеален за дома, офиса, бизнес срещи, правна помощ и т., Поддръжка на карти с памет 8 G-64 GB (не е включен в комплекта). 【Циклична запис и дълъг режим на готовност】 : Поддържа се запис, когато картата с памет е пълна, е най-новият файл се презаписва най-стария файл.След пълно зареждане на камерата може да работи непрекъснато в продължение на 70 минути, а също и подкрепа за зареждане по време на работа. 【Лекота на работа 】 : Просто поставете TF картата, се уверете, че батерията е достатъчно, включване на един бутон, управление 2 режима, on/off, видео или снимка [Съвети : няма нощно виждане, моля, потвърдете, преди да купите. Тя се занимава с 2-в-1, който не само пише, но и е оборудван с преносима камера с резолюция на запис на 1080p видео.Комбиниран дизайн прави камерата много незабележимо.Това е перфектният избор за вас!Списък на пакета : 1 х писалка камера 1 x USB кабел 1 х Ръководство на потребителя 1 x пин-код, КАТО използвате химикалка-камера?Моля, пригответе TF карта (не е включена в комплекта) преди употреба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини