• New
68x45 инча, Розово Леопардовый Фон за рождения Ден на Кралицата за Момичета, Сладки 16 На 18, Аксесоари, Балони с Принтом Леопард, Фон За Снимки, Блестящи Диви Вибрации, У?

68x45 инча, Розово Леопардовый Фон за рождения Ден на Кралицата за Момичета, Сладки 16 На 18, Аксесоари, Балони с Принтом

Оценка на продукта:
BGN 6.93

Сума
В магазина

【Размер на стоката ще бъде доставена в сгънат вид Използвайте скоба, пирони или лепенка на стената. Ето начини за намаляване на бръчките : ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да е лесно за намаляване на бръчките.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. 【Широко приложение】 : Този фон за снимки може да се използва като аксесоари за партита (детски душ, душ за младоженци, сватба, рожден ден, празник, кръщене, абитуриентски бал, пенсиониране и т.Друга употреба (тапети, пердета, завеси, покривки за маса, предмети за дома и т.Професионална фотография (препоръчваме закупуването на материал econ polyester или pro polyester). 【Размер на стоката ще бъде доставена в сгънат вид. Използвайте скоба, пирони или лепенка на стената. Ето начини за намаляване на бръчките : ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да е лесно за намаляване на бръчките.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. 【Широко приложение】 : Този фон за снимки може да се използва като аксесоари за партита (детски душ, душ за младоженци, сватба, рожден ден, празник, кръщене, абитуриентски бал, пенсиониране и т.Друга употреба (тапети, пердета, завеси, покривки за маса, предмети за дома и т.Професионална фотография (препоръчваме закупуването на материал econ polyester или pro polyester).Добре дошли в магазин Background Store!Опаковка : 1 бр. фон от полиестер Econ размер 68x45 инча.Поставка, джоб за овчарски скок или скоби В комплекта НЕ са включени.Изпращайте в сгънат вид.Характеристики : 1. Печат на изображения с висока разделителна способност : фон ясен, ярък и създава силно стереоскопичен усещане. ПЛАТ ECON ПАНСА : Икономичен материал от полиестерен плат.Без бръчки, кадифен на допир, екологично чисти материали, обработени ръчно обработени ръбове, здрава, мека и еластична.Никакви избелели.Може да се глади и пере.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини