• New
комплект led ринга тела n/a с регулируема яркост статив за грим на 3 режима на 10 яркостта на излъчването на живо видео за грима (Цвят: бял-Плодов персик5)

комплект led ринга тела n/a с регулируема яркост статив за грим на 3 режима на 10 яркостта на излъчването на живо видео за

Оценка на продукта:
BGN 71.30

Сума
В магазина

11-инчов led околовръстен лампа с регулируема яркост, 3 цвята дизайн, правят си селфи по-красивРегулируема дръжка за завъртане на 360 градуса за гъвкаво регулиране на ъгъла на осветяване, за да направите снимката по-естествена. лесно сгъваема поставка за статив 35-107 см, спестява място за използване и обзавеждане за съхранение, перфектен за видео, портрети, интервюта.Използването на няколко сцени : може да се използва за моделиране на грим, обучение на живо, наводнения светлина за сватбената фотография и т. Той може да работи с повечето устройства, които поддържат USB порт, като например лаптоп, КОМПЮТЪР, захранващ блок, USB зарядно устройство, адаптер и т., На въжета има четири бутона за включване / изключване, смяна на режима на осветление и регулиране нива на яркост.Материал : ABS + Others Light : 3 цвята, 10 настройки на яркостта Люмены : 2400-3000 Цветна температура : 2900-6500 Ъгъл на осветяване : 120 Таблица с размер : Диаметър на пръстеновиден лампа : 27 см/11 инча и Максимална височина поставка за триподов : 107 см/42,13 инча Минимална височина поставка за триподов : 35 см / 13,78 инча Дължина на USB кабела : 20 см / 7,87 инча Опаковката включва : 1 бр. пръстен лампа, 1 бр. стойка за телефон, 1 бр. поставка за статив Забележка : Цвят може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор.Моля, позволете едно малко отклонение в измерването, поради ръчно измерване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини