• New
WALNUTA отразяване на живо на Видеозаснемане за смартфон с 4,7-инчов кольцевым led видеосветильником и статив с двойна дръжка Stanbilizer (Цвят: A)

WALNUTA отразяване на живо на Видеозаснемане за смартфон с 4,7-инчов кольцевым led видеосветильником и статив с двойна

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Околовръстен led крушка : led кольцевую лампа можете да инсталирате на притежателя и да вземат със себе си навсякъде, тя също може да свали с влакчета по всяко време, топка корона статив може да се върти на 360 градуса и свободно се регулира от всеки ъгълОколовръстен лампа е изработена от 40 бр. енергоспестяващи led топки, той е отличен разсейва топлината, осигурява постоянен ток и висока точност на цветовете, омекотява източник на светлина и подобрява цвета на кожата при заснемане на портретна. 3 цвята режим на осветление регулируема яркост, по ваш избор, можете много лесно да регулирате цвета и яркостта на светлината, добра яркост може да се постигне, без да инсталирате допълнителни цветни филтри.Три цвята мека естествена светлина ще подчертае вашата красота в различни случаи.USB порт можете да използвате с няколко устройства, като например централен компютър, лаптоп, мобилни хранене и USB зарядно устройство.Вие можете да се насладите на led ринг, по всяко време безплатно.Лек и портативен дизайн : Удобен за използване и носене със себе си, когато пътувате или работите на открито и др Характеристики пръстеновиден светодиода Брой топки : 40 бр. Модел крушка на лампата : 2835 Яркостта на лампата : 24-26 lm Бяла светлина цветна температура : 6500 К Топъл бял цветна температура : 3200 До Мощност : 4-8 W Напрежение : 5индикаты : Ra> 82 Обхват на димиране : 1-100% Материал на корпуса : алуминий Размери : външен диаметър 120 мм. вътрешен диаметър 86 мм Източник на захранване : USB-порт за микрофон : На микрофона може да се монтира на DV с дупка за микрофона и пистата.Стерео система MS осигурява естественото възприемане на звука.Прехвърляне стереофонического на звуково изображение с превъзходна чистота на устойчивост на Натоварване : 65 db/с Тестово напрежение : 1,5 Функцията за отвеждане на топлината : Метален корпус, дори ако той се използва в продължение на дълго време, няма нужда да се притеснявате за това, че крушката ще бъде гореща.Обширно приложение : широко се прилага за външно фотоосвещения, заполняющего осветление в помещението, портретна, модна, рекламна фотография, снимане на видео и т.

Основни свойства

14*6.5mm:
Directivity:
Single point
Frequency response:
20-20000Hz
Sensitivity:
-42dB +/- 3dB (0dB = 1V / Pa).
Signal to noise ratio:
>65DBSPL
Test voltage:
1.5V
The function of heat dissipation:
Metal shell, even if it is used for a long time,there is no need to worry that the lamp will be hot.
Extensive application:
It is widely applied to outdoor photo light, filling light indoors, portrait, fashion, advertisement photography, shooting video etc.
Package List:
Vlogging Rig x 1:
Microphone x 1:
Tripod Mount x 1:
Cold Shoe Tripod Head x 1:
Ring LED Light x 1:
USB Cable Wire Control x 1:
3.5mm Audio Adapter Cable x 2:
Note:
1. Due to the problems of lighting effects and shooting angles, there will be certain tolerances in the product, please understand.:
2. Due to manual measurement, the product has some size tolerance. :

Избор на купувачи

Новини