• New
Клетъчна мрежа Godox за рефлектор RFT-25S, стрелба под ъгъл 20 ° Клетъчна мрежа Аксесоар за закрепване на отражателю R200 Beaty Dish (R200-RHC20)

Клетъчна мрежа Godox за рефлектор RFT-25S, стрелба под ъгъл 20 ° Клетъчна мрежа Аксесоар за закрепване на отражателю R200 Beaty

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

【Е Предназначен за рефлектор Godox RFT-25 S】 20-градусная окото с мобилен абажуром за пръстеновиден рефлектор светкавица R200 RFT-25 S с ламповой съда 【Ячеистая окото】 Тази ячеистая окото абажура може значително да ограничите светлина, отбрасываемый вашите абажуром, и да осигури отличен ефект на сянка, за да отговарят на различни нужди при заснемане на сцени. 【Материал】 Окото абажура под формата на сот е Изработена от висококачествена алуминиева сплав, здрав и дълъг живот.Осигуряване на висококачествено решение за фотография. 【Използването на】Мрежа на мобилен абажура може лесно да се премахне и да прикачите към абажуру, което е идеално за снимане на стоки, реклама, рисунка, портрет, произведения на изкуството, сватби и т. 【Услуги】 3 различни степени на окото на мрежата, малки, леки и лесни за употреба, на всеки проблем, не се колебайте да се свържете с нас!. 【Е Предназначен за рефлектор Godox RFT-25 S】 20-градусная окото с мобилен абажуром за пръстеновиден рефлектор светкавица R200 RFT-25 S с ламповой съда. 【Ячеистая окото】 Тази ячеистая окото абажура може значително да ограничите светлина, отбрасываемый вашите абажуром, и да осигури отличен ефект на сянка, за да отговарят на различни нужди при заснемане на сцени. 【Материал】 Окото абажура под формата на сот е Изработена от висококачествена алуминиева сплав, здрав и дълъг живот.Осигуряване на висококачествено решение за фотография. 【Използването на】Мрежа на мобилен абажура може лесно да се премахне и да прикачите към абажуру, което е идеално за снимане на стоки, реклама, рисунка, портрет, произведения на изкуството, сватби и т. 【Услуги】 3 различни степени на окото на мрежата, малки, леки и лесни за употреба, на всеки проблем, не се колебайте да се свържете с нас!.Моля, имайте предвид : клетъчна мрежа RHC20/RHC30/RHC40 е предназначена само за рефлектор Godox RFT-25 S (която се използва в Godox R200)!!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини