• New
Телескоп 114AZ Newtonian Reflector Telescope за Астрономия Възрастни, отличен астрономически подарък за деца и възрастни, предлага се с адаптер за мобилен телефон и 1,25-инчов 13% раз?

Телескоп 114AZ Newtonian Reflector Telescope за Астрономия Възрастни, отличен астрономически подарък за деца и

Оценка на продукта:
BGN 47.99

Сума
В магазина

Подходящ обектив Apeture - 114 мм светла object ви позволява да наблюдава повечето астрономически пейзажиВизьор с червена точка - той е по-точен и по-удобно, отколкото на традиционен визьор, както и по-гъвкав и лесен за работа.Мощен оптичен обектив Sharp с многослойно покритие и окулярами K10 Мм и K20 мм осигурява 50-кратно и 25-кратно увеличение. 13%T Лунен филтър - Лунен филтър пропуска 13% от светлината през филтъра на вашия окуляр.Този филтър се променя яркостта на луната, а с повишен контраст, който той осигурява, ви позволява да видите повече детайли.Лесен и точен - лек дизайн на рамки и лекота на основния корпус на обектива неожиданны.Това ще бъде много специален и лесен начин да приобщим децата и възрастните към нашата слънчева система.Щастливо пазаруване - Без значение по какъв канал, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Що се отнася до всякакви проблеми, ние искаме да направим всичко възможно, за да го разреши и да ви задоволи. 【Мощен телескоп-рефлектор】 114-mm ньютоновский телескоп е мощен телескоп-рефлектор входно ниво, който е разработен специално за начинаещи астрономи и любители разследва загадъчната космос. 【Висококачествена оптика】Сърцето на системата е напълно покрито с 114-mm основното огледало.Всички оптически компоненти от стъкло с покритие с висока пропускаемостью осигуряват по-голяма яркост и яснота на изображението.Окуляры K10mm и K20mm позволяват телескоп записва увеличение от ниски до високи, отговарящи на вашите нужди. 【Две специални аксесоар】 Нашия телескоп идва с адаптер за Star-Pointer red dot finderscope, който ще ви помогне бързо да задържите очите на обектите, които искате да гледате.Лунен филтър с пропусканием 1,25 инча 13% за подобряване на контраста и способността да се диференцират детайли на Луната. 【Запишете прекрасни моменти】най-Новият аксесоар-адаптер за смартфон с 1,5-кратно Барлоу обектив ви позволява да улови и записва красиви изображения на небесни обекти като Луната, планетите и много друго.С помощта на стабилен, устойчив и контролирано статив.

Основни свойства

Избор на купувачи

Детски Мини-Микроскоп, Ръчно Микроскоп, Портативен Микроскоп с Подсветка 200x, Ръчно Микроскоп За деца И студенти, Микробиологический

BGN 54.97

Развивайте любознателност на детето : Детски портативен микроскоп може да се развие интерес на децата к

Новини