• New
Оптични Рамки за пробни лещи QIANMEI PD 48-70 мм, Рамки За Пробни Лещи от Чист Титан, Регулируем Оптични Рамки За Пробни Лещи, Рамки За Очила, за оптометрия Очите, Аксесоар?

Оптични Рамки за пробни лещи QIANMEI PD 48-70 мм, Рамки За Пробни Лещи от Чист Титан, Регулируем Оптични Рамки За Пробни

Оценка на продукта:
BGN 34.72

Сума
В магазина

Регулируема височина на носната лигавицата : Регулирайте височината на лигавицата на носа и нагоре и надолу, в съответствие с височина на моста на носа на потребителяСлот за карти памет от пружинна стомана : от всяка страна едновременно може да се добави до 5 пробни лещи.Регулиране на дължината на крака огледала : Пет дължини, според нуждите на различните хора. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 Оптометрическая дограма широко се използва, е подходящ за визуален контрол на оптични магазини, болници, очни болести, училища, фабрики и мини, и т., предлага на всички регулиране за осигуряване на правилното и удобно за кацане на вашия пациент. Професионална оптометрическая тестова рамка, аксесоар за свръхлеки точки. Основно се използва за следи от оптични лещи, за да се следи, точки, удобни в чорап. С висока точност, универсален и прилаган към различни спуска прозорците, практичен инструмент. Прецизно качество на изработка, гуманизированный дизайн, липсата на вреда за очите или на кожата.Параметри на продукта Име на продукта : Рамки за оптични пробни лещи Тегло : 35 грама опаковка Размер : 185*68 *45 мм Разстояние между зеници спецификация : PD48 - 70 мм Материал : чист титан Цвят : черен Списък на опаковката : Рамки за оптични пробни лещи * 1 нюанс : 1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. Моля, избягвайте отклонения в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.Ние гарантираме липсата на риск при закупуване от тук, ако можете да получите на другите или счупени стоки.Моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви.Ние ще решим това за вас.

Основни свойства

PD48- 70mm :
Material:
pure titanium
Colour:
Black
Packing list:
Optical Trial Lens Frame *1
1. Due to different monitors and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks! :
2. Please avoid 1-3cm measurement deviation due to manual measurement. :
We guarantee no risk buying here :
If you receive other or broken items. Please contact us before providing any feedback. We will solve it for you. :

Избор на купувачи

Замяна Тонированная Делото Dome камера за видеонаблюдение JMX от акрил/PC Корпуса на фотоапарата за Сигурност (5,6 инча, Червеникаво-кафяв)

BGN 50.77

МНОГОФУНКЦИОНАЛНО ПОЛЗВАНЕ защита на покрива, видеонаблюдение, корпус куполна камера, тавански прозор

Новини