• New
Диамантена Темпераментна Комплект пръстени от Розово злато 3 В 1, Кръгли Бижута Diaomond, Прости Пръстени, Бижута, Подаръци, Пръстени за Момчета (Розово злато, 6)

Диамантена Темпераментна Комплект пръстени от Розово злато 3 В 1, Кръгли Бижута Diaomond, Прости Пръстени, Бижута, Подаръци,

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

【Размер】: Всичките ни пръстени, стандартен размер; Моля вижте таблицата за оразмеряване на лявата снимка, за да изберете размер на 10 пръстени за жени набор от Прост набор от пръстени, Пръстени Размер на 8 Юношеските пръстени за момичета Пръстени за момичета Опаковка пръстени, Бижута за момичета Пръстени мъжки регулируеми пръстени 【Отлично обслужване】 : Задоволителен услуга : Ако има някакъв проблем с нашите продукти моля, незабавно се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да Ви задоволи!Пръстени за тийнейджъри, Мъжки Пръстени за братя и Сестри, Регулируеми пръстени, мъжки, юношески пръстени за момичета, Модни опаковане на пръстените", комплект пръстени на палеца, Сладки, вкусни Пръстени, реколта отворен пръстен в стил пънк за мъже и жени. 【Пръстени за жени】 : Това е перфектният подарък за Деня на майката, Деня на Св. Валентин, Коледа, сватба, ден на раждане, ангажимента, булки, приятелките си на булката, годишнина или выпускному за жени, мъже, тийнейджър, момичета, майки, приятелки, съпруги, булката или на една конкретна дама. пръстените са големи плажни пръстени за момичета Комплекти, пръстени с двойна за момичета Пръстен за момичета в Размер на 9 Пръстените в ретро стил за жени Комплект пръстени за подрастващите момичета. 【Материал】 : Всички наши бижута отговарят чудесен стандарти за качество, както и нашите продукти продължават ви за дълго, тъй като ние проверяваме качеството на всеки украса, за да се уверите, че са правилно блести, моля, погледнете в таблицата размери на лявата снимка, за да изберете размер на 10 пръстени за жени, набор от прости, пръстени, комплект пръстени, размер 8 юношеските пръстени за момичета, пръстени за момичета, опаковка пръстени, бижута за момичета, пръстени, мъжки регулируеми пръстени. 【Отлично обслужване】 : Задоволителен услуга : Ако има някакъв проблем с нашите продукти моля, незабавно се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да Ви задоволи!Пръстени за тийнейджъри, Мъжки Пръстени за братя и Сестри, Регулируеми пръстени, мъжки, юношески пръстени за момичета, Модни опаковане на пръстените", комплект пръстени на палеца, Сладки, вкусни Пръстени, реколта отворен пръстен в стил пънк за мъже и жени. 【Пръстени за жени】 : Това е перфектният подарък за Деня на майката, Деня на Св. Валентин, Коледа, сватба, ден на раждане, ангажимента, булки, приятелките си на булката, годишнина или выпускному за жени, мъже, тийнейджър, момичета, майки, приятелки, съпруги, булката или на една конкретна дама. пръстените са големи плажни пръстени за момичета Комплекти, пръстени с двойна за момичета Пръстен за момичета в Размер на 9 Пръстените в ретро стил за жени Комплект пръстени за подрастващите момичета.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини