• New
статив-светкавица Ringlight 16 см, Кръгли, Лампа за Снимане със Статив, Околовръстен Лампа за Студийната камера, с Регулируема Яркост за Фотография, Околовръстен Лампа З?

статив-светкавица Ringlight 16 см, Кръгли, Лампа за Снимане със Статив, Околовръстен Лампа за Студийната камера, с Регулируема

Оценка на продукта:
BGN 22.61

Сума
В магазина

【Регулируема поставка за статив】 е Изработена от висококачествена сплав, достатъчно стабилна, за да здраво да я държи на място, без риск от преобръщанеРегулируем статив е номиниран за добра стрелба.Самата поставка за статив може да се използва като селфи-стик и статив за смартфон, тя също е удобно да се взема със себе си на пътешествие. 【Димиране на led околовръстен лампа】 Оборудван с 240 топки премиум-клас с изключително подсветка и регулируема на цветовата температура, може да бъде оборудвана с прозрачни и оранжеви мека фолио, достатъчно ярки, за да украсят своя лица.it отговаря на вашите нужди в различни случаи. 【Многофункционалност】 двойна Дизайн гореща башмака нагоре и надолу, камера на мобилен телефон може да бъде инсталиран едновременно, снимането на камерата може да бъде в синхрон, допълнително акрилно огледало за грим с висока разделителна способност, дизайн със свободна форма, може да се използва едновременно с цифрови периферни устройства. 【Универсален околовръстен заполняющий лампа】Околовръстен лампа за селфи с държач за мобилен телефон, съвместимо с всички смартфони.Можете да регулирате ъгъла на наклона, за да осигури идеално осветление при необходимост.Това е професионален инструмент за грим, на живо, създаване на плоски снимки, селфи, снимките, видео запис, онлайн обучение, youtobe-видео и т. И може да се използва като настолна лампа или под лампа, както ви харесва. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】Ако имате въпроси за продукта или не сте доволни, моля, свържете се с нас по всяко време, ние ще ви предоставим най-доброто решение.Вашето удовлетворение е нашата основна грижа.Спецификация : Функции : 1. Изящна изработка, ultralight, мини размер, лесно да се носи и съхранява. Използва висококачествени светодиоди, ярки срок на услугата и осигуряване на висока ефективност, ниско ниво на затихване на светлината и ниска отказ. Използва се за директно излъчване, снимки на стоки в онлайн магазина, детска фотография, дизайн на нокти, красота и т.

Основни свойства

Features:
1. Exquisite workmanship, ultralight, mini size, easy to carry and store.  :
2. Adopts high quality LEDs, bright with service life, and ensures high efficiency, low light decay and low failure.:
3. Used for anchor live broadcast, online shop merchandise photography, children's photography, nail art, beauty etc.:
4. You can freely combine according to your own requirements.:
5. Equipped with a total of 240 super-high-lighting bead lights can meet the needs of different shooting situations.:
Specification:
Size:
about 52*52*120cm/ 20.47*20.47*47.24in
Weight:
Approx. 1184g/ 41.76oz
The maximum height after complete assembly:
120cm
The minimum height tripod support:
34cm
Package List:
1*Tripod:
1*16cm Circular Photography Light:
2*Phone Clips:
1*Three-position Clip:
1*Bracket Clip:
1*Tripod Storage Bag:

Избор на купувачи

Новини