• New
Фотобудка AMDHZ 360 за Партита с Дистанционно Управление, Автоматична Въртяща се Платформа, Обзавеждане за съраунд Селфи в режим на забавен каданс с Околовръстен подс?

Фотобудка AMDHZ 360 за Партита с Дистанционно Управление, Автоматична Въртяща се Платформа, Обзавеждане за съраунд Селфи

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

【Фотобудка 360 с околовръстен подсветка】Околовръстен осветление Revolve selfie с 3-те цветова осветление и въртене на 360 °, което ще ви помогне да-клубени / стримерам Тик-Tok / любителите на селфи / артисти / социални платформи да създавате невероятни снимки, видео клипове и на живоВсеки режим на осветление е 10 настройки на яркостта на избор. 【360 фотоапарат за партита】 4 притежателя за селфи поддържа множество устройства като i Pad, камера, смартфон.хората стоят на 360-въртящи фотокамере carnival, помещение 360 може да записва вашите прекрасни моменти във всички посоки. 【Дистанционно управление автоматична камера с въртяща се на 360 градуса】 С помощта на бутона можете безжично управление на скоростта на въртене камери 360, завъртете по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка.Дължина и ъгъл на наклона на селфи стик може да се регулира по своему.Въртящата се фотобудка selfie 360 и с многоцветен led лента, стикер и други подпори за да подсили усещането за атмосферата. 【Сигурен и стабилен】 е Снабден с регулируеми подложки за крака, за да се адаптират към неравен терен.Разделен дизайн, прави стойка по-стабилен, видеоэффект по-добре.Ъгъл на завъртане на пръта може да се регулира с помощта на винтове, разстояние до платформата може да се регулира с помощта на винтове. 【под наем фотобудки на 360 градуса】 фотобудки на 360 градуса може да се види навсякъде и те се считат за луксозен сервиз за провеждане на събития.Може да се използва за семейни събирания, големи мероприятия, сватби, коледни шоу програми, изложби и т. Направете партита и събития, по-атрактивни и впечатляващи.Ние сърдечно ви каним да се присъедините към този вид бизнес, за отдаване под наем на фотокабин 360. Бизнес под наем фотокабин 360 е много популярен, и ние сме от професионални производители, които оказват силна подкрепа на бизнеса. ★ Име на продукта : 360 photo booth ★ Широк спектър от приложения : празнични партита, рождени дни, сватби, изложби, заведения, на живо, изпълнения на живо и т.★ Особености : Автоматичен запис на най-страхотните видеоклипове със завъртане на 360 градуса за по-нататъшно решаване на проблема с трептенето на обектива Поддръжка на множество устройства : Go Pro, i Pad, камера, смартфон 360-градусная фотоапарат може да се завърта на панорамни снимки и видеоклипове на 360 градуса.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини