• New
ФЕН YE 1/2/4ШТ Монитор WiFi Камера 10-Кратно Увеличение Камера за Сигурност 2MP HD Безжична Домашна Камера видеонаблюдение за Нощно Виждане Великобритания Мъжки 1БР Помеще?

ФЕН YE 1/2/4ШТ Монитор WiFi Камера 10-Кратно Увеличение Камера за Сигурност 2MP HD Безжична Домашна Камера видеонаблюдение

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【2-мегапикселова камера, Wi Fi IP камера 】 е Предназначена за осигуряване на безопасност в помещения с висока резолюция 2 * 2 Mp Всичко, което заснети с тази камера, ще бъде представено ви под формата на клипове, перфектен. (Забележка : камерата работи само с Wi-Fi На 2,4 G, 5 G мрежа не се поддържа). 【Интелигентна канче / наклон / увеличение 】 Осигурява завъртане на 355 ° хоризонтално и от 90 ° вертикално с 10-кратно хибридни оптично + цифрово увеличение за постигане на панорамния преглед на почти 360 °. охватите всеки ъгъл на вашия дом. 【Интелигентна детекция на движение】При засичане на движение камера незабавно ще изпрати известие и ще запише видео на вашия телефон или в облака.можете да влезете в приложение, за да видят какво се случва в реално време, и никога не се притеснявате за това, че пропуснете нещо важно, можете да настроите режим на сигнали за човешкото тяло, лицето или трафик, в съответствие с вашите нужди. 【Ясно нощно виждане】 камера с IR осветление, осигурява нощно виждане, дори в най-непрогледния мрак на разстояние до 10 метра. 【Два начина за съхраняване на】 SD-карта и облачное хранилище на разположение и необязательны, съхранява всички записи за сигурност 24 часа в денонощието / 7 дни в седмицата.видео автоматично зациклится, когато SD-карта ще бъде изпълнен.той поддържа ONVIF и е съвместим с повечето видеорегистраторных устройства. 【2-мегапикселова камера, Wi Fi IP камера 】 е Предназначена за осигуряване на безопасност в помещения с висока резолюция 2 * 2 Mp. Всичко, което заснети с тази камера, ще бъде представено ви под формата на клипове, перфектен. (Забележка : камерата работи само с Wi-Fi На 2,4 G, 5 G мрежа не се поддържа). 【Интелигентна канче / наклон / увеличение 】 Осигурява завъртане на 355 ° хоризонтално и от 90 ° вертикално с 10-кратно хибридни оптично + цифрово увеличение за постигане на панорамния преглед на почти 360 °. охватите всеки ъгъл на вашия дом. 【Интелигентна детекция на движение】При засичане на движение камера незабавно ще изпрати известие и ще запише видео на вашия телефон или в облака.можете да влезете в приложение, за да видят какво се случва в реално време, и никога не се притеснявате за това, че пропуснете нещо важно, можете да настроите режим на сигнали за човешкото тяло, лицето или трафик, в съответствие с вашите нужди. 【Ясно нощно виждане】 камера с IR осветление, осигурява нощно виждане, дори в най-непрогледния мрак на разстояние до 10 метра.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини