• New
Външна Безжична Камера за Сигурност на слънчевата енергия, енергията на Батерията 2-Мегапикселова камера, WiFi Умна Всепогодная Камера, Поддръжка на Цветния Прожект?

Външна Безжична Камера за Сигурност на слънчевата енергия, енергията на Батерията 2-Мегапикселова камера, WiFi Умна Всепогодная

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【Качеството на изображения с висока разделителна способност】 Full HD 2 МЕГАПИКСЕЛА с широкоъгълен преглед на 120 градуса, вградени 2 бели прожектори и 2 инфрачервени лампи за цветно нощно виждане и IR за нощно вижданеПовече информация можете да видите в пъстри и наситени видеороликах.Вграден говорител и микрофон осигуряват двустранен аудиосвязь в реално време. 【Лесна инсталация】 100% без жици, захранвани от слънчеви батерии опростява инсталирането и конфигурирането.Идва с акумулаторна батерия с капацитет 9000 ма и високоефективни слънчеви панела, които осигуряват непрекъснато захранване в продължение на 365 дни.Влагозащитен корпус IP66 може да се инсталира навсякъде, и не се притеснявате за времето. 【Анализ за откриване на движение AI】 Благодарение на напредналите технологии за откриване на движение AI и PIR акумулаторна безжична камера анализира и прави разлика между човек, домашен любимец, превозното средство и опаковки.Настройте област за откриване и чувствителност, за да филтрират ненужните фалшиви сигнали за тревога и да се увеличи времето за работа на камерата. 【Интелектуална аларма, сирената прожектор】 При засичане на движение в зоната на наблюдение безжична камера, автоматично се включва осветление и сирена за предупреждение.Точното съобщение в реално време ще бъдат изпратени в приложение Vico Home, а записаното видео се съхранява на карта micro SD или в облака.Работете с Алекса. 【Надеждно сервизно обслужване】 се Предоставя 1 година гаранция и доживотна поддръжка на местно телефона САЩ или електронна поща.Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Качеството на изображения с висока разделителна способност】 Full HD 2 МЕГАПИКСЕЛА с широкоъгълен преглед на 120 градуса, вградени 2 бели прожектори и 2 инфрачервени лампи за цветно нощно виждане и IR за нощно виждане.Повече информация можете да видите в пъстри и наситени видеороликах.Вграден говорител и микрофон осигуряват двустранен аудиосвязь в реално време. 【Лесна инсталация】 100% без жици, захранвани от слънчеви батерии опростява инсталирането и конфигурирането.Идва с акумулаторна батерия с капацитет 9000 ма и високоефективни слънчеви панела, които осигуряват непрекъснато захранване в продължение на 365 дни.Влагозащитен корпус IP66 може да се инсталира навсякъде, и не се притеснявате за времето. 【Анализ за откриване на движение AI】 Благодарение на напредналите технологии за откриване на движение AI и PIR акумулаторна безжична камера анализира и прави разлика между човек, домашен любимец, превозното средство и опаковки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини