• New
Определяне на присоске за предното стъкло на превозното средство с въртене на 360 ° за екшън камерата Gopro Hero 10 9 8 7 6 5 4 3 DJI OSMO Голяма Мощност на Засмукване идеален за пр?

Определяне на присоске за предното стъкло на превозното средство с въртене на 360 ° за екшън камерата Gopro Hero 10 9 8

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

【Идеална съвместимост】 Стандартен адаптер, 1/4 " ви позволява да свържете Go Pro и други екшън камери, смартфони и т 【здрав и издръжлив】 Средното звено, изработени от алуминиеви сплави с висока якост и прецизна механична обработка, той здрав и издръжлив, му е трудно да навреди. 【Регулиране на 360 °】 Двойна топка конструкция, регулиране на ъгъла на наклона на 360 °.Може да се регулира ъгъла на наклона в съответствие с различните сценарии за използване и нуждите на снимане. 【Силно засмукване и стабилно】 Въртене на бутон може да се регулира разликата в налягането, за монтиране на по-здраво прикрепен към всяка гладка повърхност, като на предното стъкло на превозното средство или на прозореца. 【Следпродажбено обслужване】 Ние връщаме 100% без причина 3 месеца.Ако имате някакви проблеми с тази стена на присоске, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предложим задоволително решение.

Основни свойства

Избор на купувачи

Детски Мини-Микроскоп, Ръчно Микроскоп, Портативен Микроскоп с Подсветка 200x, Ръчно Микроскоп За деца И студенти, Микробиологический

BGN 54.97

Развивайте любознателност на детето : Детски портативен микроскоп може да се развие интерес на децата к

Новини