• New
На кутията на диференциала, Аксесоари за Обновяване на резервни Части за Обновяване на Радиоуправляемого автомобила покритие ос RC за Капак за автомобилни части (ч?

На кутията на диференциала, Аксесоари за Обновяване на резервни Части за Обновяване на Радиоуправляемого автомобила покритие

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

Това може да увеличи теглото на ос радиоуправляемого на автомобила и да се подобри устойчивостта на сложни препятствияИзящна изработка и точни размери, стилен и щедър, надеждни за използване.Модифицирана и актуализиране на радиоуправляемая модел автомобил, подходящ за радиоуправляемого колата Axial SCX24 1/24 90081.Изящна изработка и точни размери, стилен и щедър, надеждни за използване.Лесна инсталация, непосредствената подмяна на оригиналния, стабилна производителност и дълъг експлоатационен живот.Висококачествени материали от алуминиева сплав, издръжлива и противоизносный, не е лесно ръждясва и е податлив на корозия. Модифицирана и актуализиране на радиоуправляемая модел автомобил, подходящ за радиоуправляемого колата Axial SCX24 1/24 90081. Висококачествени материали от алуминиева сплав, издръжлива и противоизносный, не е лесно ръждясва и е податлив на корозия. Това може да увеличи теглото на ос радиоуправляемого на автомобила и да се подобри устойчивостта на сложни препятствия. Изящна изработка и точни размери, стилен и щедър, надеждни за използване. Лесна инсталация, непосредствената подмяна на оригиналния, стабилна производителност и дълъг експлоатационен живот.Параметри : Тип на продукта : Капачка противотежест Материал : Алуминиева сплав, Размер : прибл. 23x14x7 mm/0,9x0,6x0,3 Съвместимост : Подходящ за Axial SCX24 90081 1/24 моделиране радиоуправляемого колата Осъществяване Списък : 1 x капак противотежест 4 х винтовпримечание : 1. Поради ръчно измерване, моля, допуска се толеранс в 1-3 mm. Калибриране на монитор е капризен, и цвета на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Основни свойства

Item Type:
Counterweight Cover
Material:
Aluminum Alloy
Size:
Approx. 23 x 14 x 7mm/0.9 x 0.6 x 0.3in
Compatible:
Fit for Axial SCX24 90081 1/24 simulation RC car
Package List:
1 x Counterweight Cover:
4 x Screws:
Note:
1. Due to manual measurement, please allow an error of 1‑3mm. Thank you!:
2. The monitor calibration is inconsistent, and the color of the item shown in the photo may be slightly different from the actual object.:

Избор на купувачи

Новини