• New
Защитен филмът филтър за екрана на телевизора със защита от отблясъци/синя светлина / драскотини / пръстови отпечатъци - Лесен за инсталиране, без мехурчета -за Sharp, S

Защитен филмът филтър за екрана на телевизора със защита от отблясъци/синя светлина / драскотини / пръстови отпечатъци

Оценка на продукта:
BGN 47.54

Сума
В магазина

[Облекчаване на умората на очите и ще подобри съня] Нашата защитна пластина за защита на окото от синя светлина за 100% блокиране на опасни ултравиолетовите лъчи и ефективно блокира е най-опасната синя светлина HEV 380-495 нм и на електромагнитно излъчване, като ви помага да блокира електронни опасност [Антирефлексно покритие срещу силен отражение на светлината] За разлика от други стъклени или полиетиленови покрития, нашата защитно фолио за екрана със защита от синя светлина, с матирано покритие против отблясъци, ефективно намалява визуалните смущения, причинени от силната светлина от екрана в условия на висока осветеност. [Защита от надраскване и пръстови отпечатъци] Хидрофобен и олеофобные прозрачни слоеве служат за окончателно покритие, защищающим вашето устройство от пръстови отпечатъци, пукнатини, прах, ежедневно износване и надраскване, като осигурява естествена чувствителност към прикосновениям и безупречна точност на сензорния екран. [Четиристранна околовръстен лепило Лесно се закрепва] можете да Го прилагате многократно, за ауспух добър, остатъци от лепилото не остава, е лесно да се пристъпи към работа.Просто и красиво, не засяга действието на гледане. [Кой има нужда от повече] Страдащи от безсъние, студентите, офис персонал, любителите на игри, модни мадами, бременни жени, възрастни хора, отфильтруйте синя светлина и намаляване на напрежение в очите от компютър, за да спи по-добре. [Облекчаване на умората на очите и ще подобри съня] Нашата защитна пластина за защита на окото от синя светлина за 100% блокиране на опасни ултравиолетовите лъчи и ефективно блокира е най-опасната синя светлина HEV 380-495 нм и на електромагнитно излъчване, като ви помага да блокира електронни опасност. [Антирефлексно покритие срещу силен отражение на светлината] За разлика от други стъклени или полиетиленови покрития, нашата защитно фолио за екрана със защита от синя светлина, с матирано покритие против отблясъци, ефективно намалява визуалните смущения, причинени от силната светлина от екрана в условия на висока осветеност. [Защита от надраскване и пръстови отпечатъци] Хидрофобен и олеофобные прозрачни слоеве служат за окончателно покритие, защищающим вашето устройство от пръстови отпечатъци, пукнатини, прах, ежедневно износване и надраскване, като осигурява естествена чувствителност към прикосновениям и безупречна точност на сензорния екран. [Четиристранна околовръстен лепило Лесно се закрепва] можете да Го прилагате многократно, за ауспух добър, остатъци от лепилото не остава, е лесно да се пристъпи към работа.

Основни свойства

Избор на купувачи

Замяна Тонированная Делото Dome камера за видеонаблюдение JMX от акрил/PC Корпуса на фотоапарата за Сигурност (5,6 инча, Червеникаво-кафяв)

BGN 50.77

МНОГОФУНКЦИОНАЛНО ПОЛЗВАНЕ защита на покрива, видеонаблюдение, корпус куполна камера, тавански прозор

Новини