• New
30x25 см Мини Акрилни Хлопающая Дъска, Реквизитная Дъска за монтаж Режиссерской сцена с дръжка за бяла дъска за Снимките Подпори/Реклама/Дома (Бяла дъска с Цветни иви?

30x25 см Мини Акрилни Хлопающая Дъска, Реквизитная Дъска за монтаж Режиссерской сцена с дръжка за бяла дъска за Снимките

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

【Материал : акрил】 Клапата са изработени от органични материали, звукът е чист, и не е лесно да се прекъсне 【Завинаги】Клапата има вграден магнит, така че когато хлопаете с ръце, те се обединяват, и звук се получава по-ясна. 【Характеристики】Можете да пишат на него лесно стираемым креда.Режиссерскую дъската може да се използва за маркиране на сцена в професионална киносъемке или при създаването на кратки клипове. 【Най-добрият подарък за любителите на киното】памучна бяла дъска може да се използва за отбелязване на любимите си филми, снимки и подпори. памучен дъска за пасив може да бъде добър избор за киношных подаръци, независимо от това, дали сте фен на кино или режисьор-любител. 【Широка съвместимост】 Много подходящ за ролеви игри, монтаж, видеопроизводства, пасив, снимане с камера и т., идеални за детски рождени дни, специални събития, училища, корпоративни събития, награди, изложби, фестивали, гала-концерти за събиране на средства. Клавиш е произведена от органичен акрил материал, звучи ясно и естествено, му е трудно да се прекъсне. Вграден магнит в центъра на газта, по-професионален, по-силен звук. Може да бъде отпечатано на бяла дъска маркери, маркери на водна основа или креда, лесен и практичен, лесно различими, от масивно дърво за flappers, има силен и чист глас, подходящ както за любители на киното, така и за кинематографисти-любители, чудесен избор за сувенири от филми. Клапан осигурява идеална украса / подпори за парти, може да пише с тебешир и лесно да се изтрият. Много подходящ за ролеви игри, редактиране, създаване на видео, пасив, снимане с камери и т. Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : клапа Материал : акрил Допълнителен цвят : бяла дъска в жълта ивица (PAV1 YWE2), бяла дъска в цветна ивица (PAV1 CWE2) Брой : 1 бр. Приблизително тегло 510 грама Размер : приблизително 30x25 см / 11,81x9,84 инча Осъществяване списък : 1 x капак.

Основни свойства

Condition:
100% Brand New Item Type
Material:
Acrylic Optional Color
Quantity:
1 PIECE
approximate weight 510g Size:
Approx. 30 x 25 cm / 11.81 x 9.84 inch Package List
1 x flap :

Избор на купувачи

Новини