• New
JHWSX Универсална Мини-Штативная поставка 1/4, за смартфон, Държач за Екшън камери, Монопод, статив за телефон (Размер: Style2)

JHWSX Универсална Мини-Штативная поставка 1/4, за смартфон, Държач за Екшън камери, Монопод, статив за телефон (Размер: Style2)

Оценка на продукта:
BGN 40.69

Сума
В магазина

★ Настолен статив за огледално-рефлексен фотоапарат, смартфони, цифрови камери и др ★ е Изработен от алуминиева сплав с висока здравина, максимална товароносимост 4 кг / 8,8 кг ★ Панорамна топка корона се поддържа като вертикална, така и хоризонтална стрелба. ★ Быстроразъемная плоча с винт 1/4 инча и неплъзгащи гума. ★ Гъвкави крака, регулируеми по височина от 10,7 до 21 см /4,2-8,3 инча. ★ Настолен статив за огледално-рефлексен фотоапарат, смартфони, цифрови камери и др ★ е Изработен от алуминиева сплав с висока здравина, максимална товароносимост 4 кг / 8,8 кг. ★ Панорамна топка корона се поддържа като вертикална, така и хоризонтална стрелба. ★ Быстроразъемная плоча с винт 1/4 инча и неплъзгащи гума. ★ Гъвкави крака, регулируеми по височина от 10,7 до 21 см /4,2-8,3 инча. ★ Настолен статив за огледално-рефлексен фотоапарат, смартфони, цифрови камери и др★ е Изработен от алуминиева сплав с висока здравина, максимална товароносимост 4 кг / 8,8 лири.★ Панорамна топка корона се поддържа като вертикална, така и хоризонтална стрелба.★ Быстроразъемная плоча с винт 1/4 инча и неплъзгащи гума.★ Гъвкави крака, с регулируема височина от 10,7 до 21 см / 4,2-8,3 инча. мини статив - това е алуминиев статив за огледално-рефлексни фотоапарати, смартфони, екшън камери, прожектори и т. Той се различава преносим размер, регулируема по височина, издръжлив материал, быстросъемной топка глава, нескользящими крака.Идеален избор за стрелба под нисък ъгъл и пътувания. височина статив с регулируема височина.За леки камери и телефони, за да не трябва да се използва гаечен ключ, статив, за да издържи на теглото и ще височина.За тежки камери можете да използвате гаечен ключ, за да се отпуснете или затегнете крак статив.Гъвкав ъгъл на наклон и бързо освобождаване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини