• New
Smatree 10 Led околовръстен лампа за Селфи с гъвкав клипс, стойка за статив и притежател на телефона, тенис на околовръстния лампа с регулируема яркост и 3 режима на освет?

Smatree 10 Led околовръстен лампа за Селфи с гъвкав клипс, стойка за статив и притежател на телефона, тенис на околовръстния

Оценка на продукта:
BGN 19.49

Сума
В магазина

【Нов дизайн】 Той осигурява регулировка на яркостта от 1-100% и цветова температура от 3000 К-6000 К (от топла до студена), което го прави идеално решение за осветление ютуберов, фотографи и любители на селфиПритежател на апарата е подвижна, а кольцевую подсветка, можете да използвате на уеб камера Logitech. 【По-безопасни и по-ярка】Яркост този настолен led кръгла лампа с повече от 50% по-ярка, отколкото при други модели със захранването от USB.Той консумира много малко енергия и отделя минимално количество топлина, което е голямо предимство, когато снимате в близък план и в продължение на дълго време. 【Въртящи притежателя на телефона】Можете да лесно да персонализирате притежателя на телефона, под годни ви ъгъла (хоризонтален, вертикален, высокоугловой, низкоугловой и други).Титуляр телефон подпружинен и се измъква преди 3 инча, той е съвместим с почти всички смартфони с калъф или без него. 【Захранва от USB】 Работи с повечето устройства, които поддържат USB порт, като например лаптоп, КОМПЮТЪР, захранващ блок, USB зарядно устройство, адаптер и т., На въжета има четири бутона за включване / изключване, смяна на режима на осветление и регулиране нива на яркост, което ви позволява лесно да намерите желаните от вас опции за секунди. 【Премиум услуга】 Нашата цел - вашето удовлетворение е, ако не сте доволни от нашите продукти или имате някакви предложения за нашите продукти, просто се свържете директно с нас, ние ще ви предложим задоволително решение.МОЛЯ, ВНИМАТЕЛНО ПРОЧЕТЕТЕ ЦЯЛОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА РЪКОВОДСТВОТО ПРЕДИ ВСЯКА ОПЕРАЦИЯ.[гаранция 1 година].Smatree 10 " led околовръстен лампа за Селфи с регулируем монтиране на флопи зажиме Jaws и стойка за статив.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини