• New
На фона На Банер в 40-ия Рожден Ден AILIBA, Украса За Парти на 40-ия Ден от Раждането, Фон За Снимки на 40-ия Рожден Ден от Черното Злато, Черен, Златен Знак С 40-ти Рожден Ден, ?

На фона На Банер в 40-ия Рожден Ден AILIBA, Украса За Парти на 40-ия Ден от Раждането, Фон За Снимки на 40-ия Рожден Ден от Черното

Оценка на продукта:
BGN 3.90

Сума
В магазина

【украса за парти по случай 40-годишнината от】Този фон за банер, посветен на 40-та годишнина, е изпълнена в черно-златен цвят, украсени с искрящи златни балони, искрящи фойерверки, бриллиантовым шрифт и т, които ще ви помогнат да украсите вашия рожден ден и да направи дълбоко впечатление на гостите. 【Най-високо качество 】 Този черно-златен банер на тема 40-годишнината е изработен от качествен полиестер, че е здрава и стабилна за използване, може да се пере, не избледняват, а също и благодарение на фината работа той е гладък и приятен на допир, водоустойчив и няма мирис.Както за вътрешно, така и за външна употреба. 【Голям размер】 Знак "С 40-годишнината на" е с размери 185 х 110 см / 72,8 х 43,3 инча, което е достатъчно за украса на парти по случай рождения ден и заснемане на вашата партия, и този банер ще засили вълнението на партито по случай 40-годишнината. 【Лесен монтаж】 Черно и златни банер на 40-ти рожден ден заедно с бели конци с дължина 20 фута / 6 метра, на 4 ъгъла са разположени 4 медни дупки съответно, можете или да го поставите хоризонтално, лесно се инсталира на всяко удобно за вас място. 【Широко приложение】 Този черно-златен фон за снимки в чест на 40-годишнината е добро допълнение към бижутата за честването на 40-годишнината, е подходящ за много весели случаи. Тя може да се използва като тапет, завеса за фон за снимки, стенни декорации и т., Можете да направите красиви и запомнящи се снимки или селфи на този фон, честит рожден Ден.Можете да получите? 1 x black gold банер на 40-ия рожден ден на най-високо качество! Този банер на 40-тия рожден ден е изработен от качествен полиестер, че е здрава и стабилна за използване, може да се пере, той не е лесно да избледнява, а също така гладко и комфортно на допир благодарение на фината работа, той е водоустойчив и няма мирис.Голям размер! плакат с 40-годишнината е с размери 185 х 110 см / 72,8 х 43,3 инча, това е достатъчно за украса на парти по случай рождения ден и заснемане на вашата партия, и този банер ще засили вълнението на партито по случай 40-годишнината.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини