• New
Funnytree 7x5ft Цвете Тиква Фон за парти в чест на рождения Ден в Розово-бялата Лента, Цвете Принцеса, Сладко Момиче, Фон За Снимки, Есента Златен Блясък, Грах, Украса на мас?

Funnytree 7x5ft Цвете Тиква Фон за парти в чест на рождения Ден в Розово-бялата Лента, Цвете Принцеса, Сладко Момиче, Фон За

Оценка на продукта:
BGN 4.49

Сума
В магазина

Отличен за тематични партита в стила на детската душа с цветя тиква - веднага ще се съживи обстановка вашето партиИдеален за портрети, душата на дете, заснемането в деня на раждане и видео.Econ Винил - Професионална кърпа за фотография.Безшевни, водоустойчив, удобен за носене, лека, сгъваема.Много по-здрав от обикновена пластмаса или хартия.Не е водоустойчив.Не се допирайте до него вода.В пакет само фон, влакчета няма; Стока ще бъде изпратена в сгънат вид.Като премахване на бръчки : . Моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да може лесно да се премахне морщину.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо.Дръж фон на поставка, с помощта на скоби.Залепете на фона на самозалепваща се лента към стената. 【Размер на стоката ще бъде доставена в сгънат вид. Използвайте скоба, пирони или лепенка на стената. Ето начини за премахване на бръчки : Roll го в една тръба за една нощ или за по-дълго, за да премахнете гънки.Ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да може лесно да се премахне гънка.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо. 【Размер на стоката ще бъде доставена в сгънат вид. Използвайте скоба, пирони или лепенка на стената. Ето начини за премахване на бръчки : Roll го в една тръба за една нощ или за по-дълго, за да премахнете гънки.Ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да може лесно да се премахне гънка.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини