• New
Адаптер Novoflex HAX/ATAKA за обективи на Nikon към Hasselblad X-Mount (X1D) с възможност за регулиране на апертура, черен

Адаптер Novoflex HAX/ATAKA за обективи на Nikon към Hasselblad X-Mount (X1D) с възможност за регулиране на апертура,

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Позволява монтирането на обектив на Nikon (с изключение на Nikkor E-type) на Hasselblad X1 D Точна обработка.Свързани лещи могат да бъдат ръчно да се предлага до безкрайност, което е идеално за пейзажна и нощна стрелба. Измерване на експозицията в режим на приоритет на блендата или ръчно.Няма електронно предаване на данни.Позволява монтирането на обектив на Nikon (с изключение на Nikkor E-type) на Hasselblad X1 D. Точна обработка.Свързани лещи могат да бъдат ръчно да се предлага до безкрайност, което е идеално за пейзажна и нощна стрелба. Измерване на експозицията в режим на приоритет на блендата или ръчно.Няма електронно предаване на данни.Нашият адаптер X1 D - това е адаптер за обектив, който осигурява точност, качество и надеждност, както и гъвкавост настройка на обектива, по ваш избор.

Основни свойства

Избор на купувачи

Замяна Тонированная Делото Dome камера за видеонаблюдение JMX от акрил/PC Корпуса на фотоапарата за Сигурност (5,6 инча, Червеникаво-кафяв)

BGN 50.77

МНОГОФУНКЦИОНАЛНО ПОЛЗВАНЕ защита на покрива, видеонаблюдение, корпус куполна камера, тавански прозор

Новини