• New
Зацепляющаяся корона мини камера PROAIM Orion предвижда точно преместване на 360 ° и наклон на 45 ° от всяка страна. Удобна работа със стабилни и контролируемыми снимки. Ди?

Зацепляющаяся корона мини камера PROAIM Orion предвижда точно преместване на 360 ° и наклон на 45 ° от всяка страна. Удобна

Оценка на продукта:
BGN 482.67

Сума
В магазина

Мини-редукторная корона Proaim OrionКорона PROAIM Orion Мини Мотор Head осигурява канче на 360 ° за получаване на точни панорамни снимки и наклон на 45 ° от всяка страна.Той е оборудван с быстроразъемной плоча, която служи като стабилна основа за широк спектър от огледално-рефлексни камери.Корона Orion Мини Head Gear позволява завъртане на фотоапарата в миллиметровом диапазон.Разработени с трайни или пластмасова дръжка за тиган, тези дръжки са оборудвани с механизъм за балансиране, което означава, че те ще останат там, където сте ги оставили, а конструкцията без инструменти бързо се монтира на статив с чаша с диаметър 100 мм. Гаранция за 100% удовлетвореност на клиента, купувайте си с увереност.Корона Proaim Orion Мини Мотор Head позволява точно да се контролира канче и наклон за получаване на по-точни и подробни снимки.Неговият интуитивен дизайн осигурява канче на 360 ° за получаване на точни панорамни снимки и наклон на 45 ° от всяка страна.Независими и професионални режисьори обичат да използват Gear Head, тъй като тя позволява да изпълнява бързо, точно и бързо повтарящо се движение.Точни зацепленные движение в 2 посоки го правят професионален допълнение към вашия кит, което осигурява изключително стабилна, гладка и балансирана снимки.Ръкохватка имат механизъм за балансиране, което означава, че те остават там, където ги остави.Го фрикционно-определя механизъм контролира съпротивата кабина.И нека да ви задържи поворотную коляно в статичном положение, когато вие искате да използвате само движение, наклон.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини