• New
SOLUSTRE 5 бр. Детски Сватба Модел на Булката Цветя, Украса За Душата, Годишнина, Рожден Ден Подпори Декор За Възрастни Фон за Фотосесия Плат Стенен Гоблен Фотография Ви?

SOLUSTRE 5 бр. Детски Сватба Модел на Булката Цветя, Украса За Душата, Годишнина, Рожден Ден Подпори Декор За Възрастни Фон

Оценка на продукта:
BGN 14.51

Сума
В магазина

Фон за снимки : изящна изработка, разумна структура, професионален и практически, може да ви донесе удобствоФон за парти с цветя : Въпреки това, важно е да се отбележи, че разни управление на осветлението ще доведе до различни фотоэффектам, така че най-добре да настроите осветлението, преди да ги използвате.Парти по случай рождения ден на De : ?? Фон за снимки на цветя стената украсят вашата семейна празнично парти.Фон за снимки с рози : на Фона кърпа, за да може да служи на делото за масата за хранене, достатъчна дължина и ширина, за правилно определяне на маси повечето размери, практичен и надежден.Банер на фона на цвете ??На фона покривка може да бъде кутията на масата за хранене, достатъчна дължина и ширина, за правилно определяне на маси повечето размери, практичен и надежден.Фон за снимки : изящна изработка, разумна структура, професионален и практически, може да ви донесе удобство.Фон за парти с цветя : Въпреки това, важно е да се отбележи, че разни управление на осветлението ще доведе до различни фотоэффектам, така че най-добре да настроите осветлението, преди да ги използвате.Парти по случай рождения ден на De : ?? Фон за снимки на цветя стената украсят вашата семейна празнично парти.Фон за снимки с рози : на Фона кърпа, за да може да служи на делото за масата за хранене, достатъчна дължина и ширина, за правилно определяне на маси повечето размери, практичен и надежден.Банер на фона на цвете ??На фона покривка може да бъде кутията на масата за хранене, достатъчна дължина и ширина, за правилно определяне на маси повечето размери, практичен и надежден.Пратката включва 5 x фон за снимки, Характеристики Материал : текстилен фон за подпори -Размер : 150 X100 X0,01 см Цветен фон на партита. - Цвят : 3 D Розовата стена на Ба.Информация за товарахподборный подпори 3 D Розов фон за Рожден Ден, Цвете стена, Декори за фотосесия за деца и възрастни, подпори за портрет на булката, декор за годишнина.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини