• New
Вратата Фон Ферма Навес, Червената Къща, Вятърна Мелница, Амбарные Фонове за Парти по случай Рожден Ден, Тематични Сцена с животните на Фермата, Банер, Подпори, Фото?

Вратата Фон Ферма Навес, Червената Къща, Вятърна Мелница, Амбарные Фонове за Парти по случай Рожден Ден, Тематични Сцена

Оценка на продукта:
BGN 17.33

Сума
В магазина

[Винил материал] : Гръб за бараката е изработен от лек и издръжлив винил материалТова е много подходящ и за декорация на вашето парти или фон за снимки. [Опаковка] : Само 1 нещо с размер 10x8 фута (ширина 3 м х височина 2,4 м) Житница фон за снимки приложен.Поставка за фон или скоби в комплекта не са включени. [Характеристики] : Дигитален печат с високо качество от определени детайли и реалистични цветове.В нашата компания работи професионален екип от дизайнери. [Причина] : Идеален за снимане на дете, абитуриентски бал, парти по случай рождения ден, фестивали, видео, импресии, студийната, клубна, крещенской или домашна снимки; фотография новородени, деца и стоки.Също така е идеален за телевизия, видеопроизводства и цифрови снимки. [Полезни съвети] : 1. В комплекта са включени само фон; Стока ще бъде изпратена в сгънат вид. Използвайте скоба, пирони или лепенка на стената. Ето начини за намаляване на бръчките : ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да е лесно за намаляване на бръчките.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо.Добре дошли в магазин Nihilar Background Store!За материала : Професионална кърпа за фотография (винил) 1. Може да се сгъва и лесно 2. Подходящ за снимане в затворени помещения. Мръсни части могат да се почистват с кърпа, но не се мият.It е подходящ за рожден ден, душа на дете, сватба, семейна фотография и така нататък.За използване на : 1. При използване на подложки за снимки, скоби и светлина изображението става по-добре. За семейни снимки лепило върху фона на стената с помощта на лентата.It-добре е да се спазва някаква дистанция, когато снимаш.намаляване на бръчки, както следва : 1. В комплекта са включени само фон; Стока ще бъде изпратена в сгънат вид. Използвайте скоба, пирони или лепенка на стената. Ето начини за намаляване на бръчките : ако е необходимо, моля, прогладьте обратна посока (не е страна, с изображението) при ниска температура, за да е лесно за намаляване на бръчките.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини