• New
AFGZQ Защитно фолио за екрана на телевизора с защита от uv - защита от синя светлина и отблясъци за 32-75 инча, защитно фолио за LCD/LED/OLED/QLED/ 4K/ HDTV 58 размери (Цвят: matte версия, р?

AFGZQ Защитно фолио за екрана на телевизора с защита от uv - защита от синя светлина и отблясъци за 32-75 инча, защитно фолио

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

※ Защитно фолио за екрана със защита от синя светлина : използва 7-слойный дизайн технология филтър синя светлина за подобряване на излизане от синя светлина, защита UV400, антистатичности, облекчаване на умора на очите и подобряване на съня ※ Защитете вашия сън : защото цялата синя светлина се абсорбира, преди да попада в очите на детето, това ще намали чувството на дискомфорт при използване на дигитални устройства и ще спи по-спокойно. ※ Масляное петно от пръстови отпечатъци : изберете висококачествена найлонова материал, масляное петно от пръстови отпечатъци, лесно почистване, няма нужда да се притеснявате за това, че децата ще пише на екрана. ※ Защита от сблъсък : PET материал, твърдост 4 H, предпазва вашия телевизор от деца и домашни любимци.Да Не се допуска външния свят вреди на вашия телевизор. ※ Лесна инсталация : няколко минути, без инструменти.Просто разархивирайте и придава нова защитно фолио за екрана на монитора към телевизора. ※ Защитно фолио за екрана със защита от синя светлина : използва 7-слойный дизайн технология филтър синя светлина за подобряване на излизане от синя светлина, защита UV400, антистатичности, облекчаване на умора на очите и подобряване на съня. ※ Защитете вашия сън : защото цялата синя светлина се абсорбира, преди да попада в очите на детето, това ще намали чувството на дискомфорт при използване на дигитални устройства и ще спи по-спокойно. ※ Масляное петно от пръстови отпечатъци : изберете висококачествена найлонова материал, масляное петно от пръстови отпечатъци, лесно почистване, няма нужда да се притеснявате за това, че децата ще пише на екрана. ※ Защита от сблъсък : PET материал, твърдост 4 H, предпазва вашия телевизор от деца и домашни любимци.Да Не се допуска външния свят вреди на вашия телевизор. ※ Лесна инсталация : няколко минути, без инструменти.Просто разархивирайте и придава нова защитно фолио за екрана на монитора към телевизора.Марка : AFGZQAt В момента, най-ефективното решение е наклеивание защитно фолио.Технология на филма срещу синя светлина е много развита, цената е много ниска, и тя може ефективно да предотврати проникването на синя светлина.Забележка : Моля измерете си монитора преди извършване на покупката, измерив вътрешен екран без рамка.-Име на продукта : Защитно фолио за екрана на настолен компютър/ телевизор/ монитор -Материал изделия : 3-слойная фолио-Приложими продукти : защитно фолио за екрана на вашия лаптоп / настолен компютър/ TV-монитор-Функция на продукта : Матова версия-антибликовая, антисиняя, антибликовая, анти-ултравиолетова, антирадиационная, срещу драскотини, срещу късогледство.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини