• New
[Аксесоари за търтеите] Аксесоари за летателни апарати за DJI Mavic Air 2, оригиналната карданная камера, Странична/Задната част на кутията, Комплект протези, Стъкло пръс?

[Аксесоари за търтеите] Аксесоари за летателни апарати за DJI Mavic Air 2, оригиналната карданная камера, Странична/Задната

Оценка на продукта:
BGN 40.48

Сума
В магазина

Ние сме специализирани в аксесоарите за летателни апарати, които можете да закупите с увереностОригинален и тестван в добро състояние, 100% работещ!.Идеален за DJI Mavic Air 2. Висока издръжливост и гъвкавост за отлично въздействие. Резервни части, използвани за подмяна на случайни щети, че прави ремонт на по-безпроблемно.Ние сме специализирани в аксесоарите за летателни апарати, които можете да закупите с увереност.Оригинален и тестван в добро състояние, 100% работещ!.Идеален за DJI Mavic Air 2. Висока издръжливост и гъвкавост за отлично въздействие. Резервни части, използвани за подмяна на случайни щети, че прави ремонт на по-безпроблемно.За DJI Mavic Air 2 Оригиналната странична/задната част на кутията на фотоапарата Gimbal Комплект стъклени халки на обектива Сигнал гъвкав кабел за подмяна (b/y)Описание : Оригинални детайли за ремонт DJI Съвместимост : за DJI Mavic Air 2 в наличност, Бърза доставка Забележка : 1, всички капаци заснети с друг кардана, не са нови, но в добро състояние, стъклени лещи ново. 2, допълнително стъкло пръстен на обектива е без стъкло, само на ринга, моля, обърнете внимание на това. 3, празен карданен идва без камера, кабели и капаци, той трябва да бъде калибриран специален фърмуер , ако не можете да му се калибрира , ние не го препоръчваме . 4, инструмент За тестване на сигнала кабел : Всички показатели са включени = работния кабел В комплекта са включени : Като сте избрали.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини