• New
FEICHAO 1/4 Адаптер с винтовым на стена с топка Винт за камера за Гмуркане, Стабилизатор на Тавата, Съвместим с Аксесоари за Заснемането на екшън камерата GoPro (черен)

FEICHAO 1/4 Адаптер с винтовым на стена с топка Винт за камера за Гмуркане, Стабилизатор на Тавата, Съвместим с Аксесоари

Оценка на продукта:
BGN 4.19

Сума
В магазина

Съвместим тип : Съвместим с аксесоари за екшън камерата Go Pro за фотографияФункционално използване на : Шаровое определяне на подходящ за фотографско оборудване, включително камери, монитори, микрофони и т., може да се използва за гмуркане, двухручных плаващи лостове и удължители.Усъвършенствана функция : Стандартен адаптер за прикрепване на привързана с топки с диаметър 1 инч и дъно с винт 1/4 инча.Лесна за сглобяване и демонтирането система удлинительных лоста.Здрав материал : Адаптер за монтаж е изработен от алуминиева сплав и винт от неръждаема стомана.Много здрав и издръжлив. Размер : топка корона с диаметър 1 инч; Височина : 56 мм. Височина на винт 1/4 " е 6 мм Съвместим тип : Съвместим с аксесоари за екшън камерата Go Pro за фотография.Функционално използване на : Шаровое определяне на подходящ за фотографско оборудване, включително камери, монитори, микрофони и т., може да се използва за гмуркане, двухручных плаващи лостове и удължители.Усъвършенствана функция : Стандартен адаптер за прикрепване на привързана с топки с диаметър 1 инч и дъно с винт 1/4 инча.Лесна за сглобяване и демонтирането система удлинительных лоста.Здрав материал : Адаптер за монтаж е изработен от алуминиева сплав и винт от неръждаема стомана.Много здрав и издръжлив. Размер : топка корона с диаметър 1 инч; Височина : 56 мм. Височина на винт 1/4 "е 6 mm. FEICHAO 1/4" Адаптер за закрепване с винт топка винт за камера за гмуркане, стабилизатор на тавата, съвместим с аксесоари за екшън камерата Go Pro Аксесоари за фотография Описание Цвят : черен / син / червен Материал : алуминиева сплав Диаметър на крушка : 1 инч (2,5 см), Дъното е с винт 1/4 "Резервна гуменият пръстен Тегло : 36 г Характеристики : 1. Много здрав и издръжлив. За гмуркане - двухручные жилища, лостове, удължители. Шаровое определяне на подходящ за камери, монитори, микрофони.Комплектът включва (по избор) : 1,1 бр Черно 1/4 "Адаптер за закрепване с винт топка глава 2,1 бр Синьо / 1/4" Адаптер за закрепване с винт топка глава 3,1 бр Червен 1/4 " адаптер за закрепване с винт топка глава.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини