• New
Безжичен микрофон система GODOX MoveLink M1 с честота 2,4 Ghz за блогъри, ютуберов, лектори, интервюта, филми и много други. (M1)

Безжичен микрофон система GODOX MoveLink M1 с честота 2,4 Ghz за блогъри, ютуберов, лектори, интервюта, филми и много други.

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

【Операционна система 2,4 Ghz】 : Обичайно по целия свят честотен обхват 24 Ghz ви дава възможност да се избегне смущения от вашия натоварен UHF, което гарантира висока производителност както на място, така и вътре в помещения.Благодарение на максимално работно разстояние на 50 метра система отговаря на повечето от вашите нужди на открито.Дори и в места с трафика на Bluetooth и Wi-Fi той все още може да предава стабилен звук благодарение на технологията frequency-hop-ping. 【Лесна настройка в движение】 : Бърза настройка е съвършено особено за създателите на движение.Включете захранването, след това включете и напред!С помощта на гърба на обков лесно да го поставите в топла обувка камери, монтирани върху ремешке за фотоапарати или на колана или на всяко друго подходящо място.Като допълнителен бонус на малък магнит върху клипсе ще ви помогне да се освободи ръката си и използват по-гъвкави начини. 【Предлага моно /стереорежим】 : Move Link може свободно да превключвате между моно / стерео режима с едно натискане, което ви позволява да управлявате всички условия, при които двама души се записват едновременно.Ако имате нужда от решение, с две аудиодорожками за последваща обработка на записи на всеки потребител поотделно, изберете стереорежим.В противен случай можете да получавате комбиниран звук с два предавателя в режим на моно. 【Дори и като преносим микрофон / висока съвместимост】 : С допълнителни аксесоари Move Link дори може да се преобразува в ръчен микрофон.Просто да поставите предавател на преносим адаптер ML-H, сложете пяна, и ще получите "нов" с микрофон за подкаст, интервюта и още много други.Благодарение на въвеждане в комплекта 3,5 мм кабелям TRS и TRRS Godox Move Link е съвместим с няколко устройства, като смарт телефони, таблети, фотоапарати, записващи устройства. 【Преносими / калъф за зареждане на】 : Калъф същия размер, че и смартфон, идеално се побира в джоба си и могат свободно да носят със себе си.Сложете в него трите устройства, и вие ще можете да се зарежда заедно само с един кабел type-c.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини