• New
калъф subeirey за Oculus Quest 2, гейм слушалки за виртуална реалност и сензорни контролери, аксесоари Quest 2, твърда чанта за носене, чанта за съхранение на слушалки виртуална ?

калъф subeirey за Oculus Quest 2, гейм слушалки за виртуална реалност и сензорни контролери, аксесоари Quest 2, твърда чанта

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

◆ Специално разработен за Oculus Quest 2 (устройство в комплекта не са включени)Подходящ за Quest 2 с каишка elite, Quest 2 с каишка elite и акумулаторна батерия и аксесоари Oculus Quest 2, също така съвместими с повечето ленти elite трети лица. ◆ Конструкцията е от твърд материал EVA, която осигурява добра устойчивост на надраскване, водоустойчив и устойчивостта на влага, а също така и значително защищающая вашето устройство Oculus от повреди. ◆ По-голям капацитет за пълно използване на едно пространство, вътрешните части на защитния своята практика красиво оформени за поставяне на слушалки виртуална реалност, сензорни контролери, кабел за зареждане, да поддържа в ред вашата аксесоари за виртуална реалност. лек, лек и удобен при съхранение и пътуване. ◆ Отлично качество на изработка Двоен цип осигурява лесен достъп до слушалката и аксесоари, специални регулируема еластична лента за закрепване на слушалката.Калъф Oculus Quest 2 може да се използва по много начини като чанта през рамо или на чанта през рамо, напълно регулируема, подвижна презрамка за удобно носене. ◆ Идеален подарък Идеален подарък за него / нея / деца, на любовника си или на приятели, които са използвали vr Oculus Quest 2; Стилен дизайн, подходящ за всички.Можете да носите калъф Quest 2 като чанта / наплечную чанта или като чанта за през рамото на по-различен начин, тъй като ние имаме специално разработени солидна дръжка и регулируема презрамка за ваше удобство.Гладка, двойна светкавица лесно се отваря и затваря за максимална защита.Специално разработен за вашето приключение 2. Можете лесно да се носят слушалки на виртуална реалност с всеки каишка на главата, сензорен контролер, захранване, със зарядно, кабел, адаптер за захранване.Той не се страхува от надраскване от всички метални или остри предмети, той ще се превърне в най-надежден защитник на вашата VR-устройство.Модни текстурирани плат + EVA + кадифе.Тройната защита прави вашата чанта по-модерен и дълготраен.Обновете дизайн двойни метални ципове.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини