• New
Кабел Deegotech Линк с дължина 10 метра, съвместим с аксесоари Oculus Quest 2/Quest Pro /Pico 4 и Steam VR, кабел USB 3.0-C USB кабел, кабел за бързо зареждане 3A и високоскоростен пренос на данни ?

Кабел Deegotech Линк с дължина 10 метра, съвместим с аксесоари Oculus Quest 2/Quest Pro /Pico 4 и Steam VR, кабел USB 3.0-C

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

[Кабел за бързо зарядно устройство] Кабел Deegotech линк осигурява изходна мощност от 3 И за зареждане на Quest 2 (Забележка : Моля, използвайте оригиналното зарядно устройство, предоставено в подкрепа на бързо зарежданеБързо зареждане НЕ се поддържа, когато играете на игри). [Високоскоростен пренос] Кабел линк осигурява скорост на трансфер до 5 Gbit /s, а кабел линк за VR-слушалки идеални свързва Quest / Quest 2 с игри на PC, като се избягва загуба на данни или на кадъра по време на игра, като осигурява най-добрия опит игри. [10 фута кабел] Интерфейсен кабел за usb c Deegotech дължина от 10 фута (3 м) за quest 2, който по-лесно от други свързващи кабели.Можете гъвкаво да се движи, без да бъде ограничен, когато потъвате в играта на виртуална реалност. (Забележка : Кабел HD transmission линк не може перегибать прекалено, иначе това ще се отрази на срока на експлоатация на линията или няма да работи). [Дизайн под ъгъл 90 градуса] Кабел Deegotech линк с правоъгълно дизайн позволява по-сигурно да свържете слушалките виртуална реалност.USB Порт-C подсилени, за предотвратяване на счупване или отслабване.Ние също така предлагаме два лента за закрепване на вашата виртуална слушалки за предотвратяване я изключите. [Кабел от PVC ПРЕМИУМ-клас] Интерфейсен кабел за персонален КОМПЮТЪР, произведен от висококачествен PVC материал, който има по-висока устойчивост на разкъсване и дълголетие.Deegotech осигурява отлична поддръжка на клиенти, не се колебайте да се свържете, ако имате някакви проблеми. [Кабел за бързо зарядно устройство] Кабел Deegotech линк осигурява изходна мощност от 3 И за зареждане на Quest 2 (Забележка : Моля, използвайте оригиналното зарядно устройство, предоставено в подкрепа на бързо зареждане.Бързо зареждане НЕ се поддържа, когато играете на игри). [Високоскоростен пренос] Кабел линк осигурява скорост на трансфер до 5 Gbit /s, а кабел линк за VR-слушалки идеални свързва Quest / Quest 2 с игри на PC, като се избягва загуба на данни или на кадъра по време на игра, като осигурява най-добрия опит игри. [10 фута кабел] Интерфейсен кабел за usb c Deegotech дължина от 10 фута (3 м) за quest 2, който по-лесно от други свързващи кабели.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини