• New
Ръчна Детска клавиатура HUO ДЖИ Z-77, Многоцветен led светлини с червени стрелки, 87 клавиши без ключ, защита от ghosting за PC, Mac, Бяла (обновена)

Ръчна Детска клавиатура HUO ДЖИ Z-77, Многоцветен led светлини с червени стрелки, 87 клавиши без ключ, защита от ghosting за

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

❤ Защита от появата на отблясъците 87 клавиши, преобръщане N комбинации ▶ Позволява на няколко клавиши работят едновременно с висока скоростВсеки клавиш се управлява от независим ключ, което ви позволява да се наслаждавате на висококачествени игри с бърза реакция. ❤ Иновативни plug-in ключове Outemu червен цвят ▶Обичай механични превключватели, изчислени на издръжливост, състрадание и дълголетие.Предлагайте най-добрият ЛИНЕЕН и безшумен набор на текст.Освен, че е на ключове много по-тих от кафяво и синьо, в комплекта са включени 5 резервни ключове за смяна в случай, ако някои ключове да не работят. ❤ 9 предварително зададени режими на осветяване на избор с помощта на Fn + Ins ▶ Вградени 8 режима на осветление игрални клавиши с помощта на FN + (1-8), в подкрепа на произволна подсветка на клавишите с помощта на FN + (9,0) за включване на подсветката на някои клавиши и изключване на подсветката на другите. ❤ На клавишите и ергономичен дизайн ▶ Лесен достъп до калькулятору, електронна поща, уеб-браузъра, на силата на звука, мултимедия и т. С помощта на FN + F1-F12. Ергономичен дизайн : стъпка капачка за комбинации, прави я гладка, а дъга и наклон лесно монтиране на ръцете, като предотвратява умората. ❤ Трайност и широка съвместимост ▶ Капачка за инжекции с двойно впръскване осигурява изключителна дълготрайност.Изработен от висококачествена ABS-пластмаса и метален материал с матова текстура, той е здрав.Съвместим с Windows10, Windows 8, Windows 7, Mac OS X, Windows XP, Windows VISTA, Linux.Това е бивша употреба или обновен продукт е професионално проверени и тествани, за да работи и изглежда като ново.Като продукт става част от програмата Renewed, вашето дестинация за употребявани, възстановени продукти : Клиентът купува нов продукт и го връща или обменивает с по-нова или различна модел.Този продукт е тестван и проверен в работа и външен вид като нови квалифицирани доставчици.След това продуктът се продава както актуализираната продукт .Ако не сте доволни от покупката, обновените продукти са с право на замяна или възстановяване на средства в съответствие с Актуализираната гаранция.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини