• New
Безжична детска мишката VEGCOO, Акумулаторна Безжична мишка C8 с многоцветни led подсветка и резолюция от 2400/1600/1000 точки на инч за преносими компютри и компютри (C9 Silver)

Безжична детска мишката VEGCOO, Акумулаторна Безжична мишка C8 с многоцветни led подсветка и резолюция от 2400/1600/1000

Оценка на продукта:
BGN 5.20

Сума
В магазина

▶ Стабилна безжично предаване на честота 2,4 Ghz : Налична модерна технология позволява да се осигури не само надеждна безжична връзка, но и точно проследяванеПозволява ви да премествате гейминг мишка без смущения в радиус от 10 метра. ▶ Безшумен натискане на мишката : както ляв, така и десен клавиши работят безшумно.Кажете сбогом на дразнещи звуци, когато работите от дома си или играете игри. ▶ Невероятни led светлини : многоцветни светодиоди с подсветка, които на случаен принцип се променят своя цвят, създават чудесна атмосфера, карайки ви да се насладите на играта, която наистина е класна игра с мишката.И на led осветлението може да се изключи, ако това не е необходимо. ▶ Удължен живот на батерията : Вградена литиева батерия с капацитет 400 ма по-голям размер.Може да се използва около 30 дни след пълно зареждане.Благодарение на литиевому батерията можете да се насладите на мишката, дори и по време на нейното зареждане. ▶ Ергономична мишка : заоблен дизайн от удобни материали, която е и естествено пада върху ръката си.По този начин, вие ще бъдете по-малко се чувстват умора на ръцете при продължителна употреба. ▶ Стабилна безжично предаване на честота 2,4 Ghz : Налична модерна технология позволява да се осигури не само надеждна безжична връзка, но и точно проследяване.Позволява ви да премествате гейминг мишка без смущения в радиус от 10 метра. ▶ Безшумен натискане на мишката : както ляв, така и десен клавиши работят безшумно.Кажете сбогом на дразнещи звуци, когато работите от дома си или играете игри. ▶ Невероятни led светлини : многоцветни светодиоди с подсветка, които на случаен принцип се променят своя цвят, създават чудесна атмосфера, карайки ви да се насладите на играта, която наистина е класна игра с мишката.И на led осветлението може да се изключи, ако това не е необходимо. ▶ Удължен живот на батерията : Вградена литиева батерия с капацитет 400 ма по-голям размер.Може да се използва около 30 дни след пълно зареждане.Благодарение на литиевому батерията можете да се насладите на мишката, дори и по време на нейното зареждане.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини