• New
Ruifaya Твърда Защитна Кутия за PSVR2 Калъф За Носене, Водоустойчива Преносима Чанта и Аксесоари за Пътни Чанти VR V0L0 P-S за Съхранение на PS 2 VR2

Ruifaya Твърда Защитна Кутия за PSVR2 Калъф За Носене, Водоустойчива Преносима Чанта и Аксесоари за Пътни Чанти

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Добро обслужване : Ако имате някакви други въпроси относно даден продукт или каквито и да е въпроси по-късно, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще отговорим навреме и ще ви дадем задоволителен отговорВисококачествен материал : обвивка, покрит с твърда обвивка от въглеродни влакна, която притежава добро пылезащитным, водоустойчив ефект на компресия и амортизация, както и трайни, благодарение на които ще изглеждате доста по-стръмен и высококласснее, когато изляза на улицата; задната част на чантата е мека и удобна сгъсти възвръщане губчатую уплътнение. чанта през рамо може ефективно да се защитавате и да достигне до границата на поносимост. Конструкция ципове : Два издръжливи и водоустойчиви главата на мълния, не се чупят лесно, да са удобни за употреба, лесно се отварят и затварят без заедания.Преносимост : чанта за съхранение с удобна и мека дръжка от изкуствена кожа и регулира пагон, който е много подходящ за носене на открито, за да можете да се насладите на пътуване по всяко време и на всяко място.Съвместимост : Тази преносима чанта е предназначена за устройства и аксесоари PS VR2, че е много подходящ. чанта за съхранение има специален задълбочаване на съхранение, мрежесто чанта и фиксирани катарама за колан за съхранение и определяне на PS VR2 и аксесоари power.Добро обслужване : Ако имате някакви други въпроси относно даден продукт или каквито и да е въпроси по-късно, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще отговорим навреме и ще ви дадем задоволителен отговор.Висококачествен материал : обвивка, покрит с твърда обвивка от въглеродни влакна, която притежава добро пылезащитным, водоустойчив ефект на компресия и амортизация, както и трайни, благодарение на които ще изглеждате доста по-стръмен и высококласснее, когато изляза на улицата; задната част на чантата е мека и удобна сгъсти възвръщане губчатую уплътнение. чанта през рамо може ефективно да се защитавате и да достигне до границата на поносимост. Конструкция ципове : Два издръжливи и водоустойчиви главата на мълния, не се чупят лесно, да са удобни за употреба, лесно се отварят и затварят без заедания.

Основни свойства

Origin:
Mainland China
Material:
Carbon fiber+PU
Color:
BlackGrey
Applicable model:
for PS VR2
Size:
About 33x24x17cm/13x9.44x6.7inch
Weight:
800g
Note:
Due to different monitor and light effect, actual color item might be slightly different from color showed on pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :

Избор на купувачи

Новини