• New
Магнитна зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство за Контролери PSVR2 зарядно устройство с Притежателя на виртуална Слушалки Поставка за дисплея с RGB ?

Магнитна зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство за Контролери PSVR2 зарядно устройство с Притежателя на виртуална

Оценка на продукта:
BGN 56.13

Сума
В магазина

?【Функция】 Поставка за дисплея с 2 вградени позиции на зареждане за писалки PS VR 2Стабилно и сигурно съхраняване и показване на вашия контролер и слушалки VR 2, което поддържа чистота и ред на вашия работен плот. ?【Чувство за мода в областта на науката и технологиите】 Режим на осветление RGB създава фантастична игрова атмосфера.С натискане на бутона за промяна на цветовия режим, можете да изберете режим на осветление за различни сцени. ?【Лесна инсталация】 Никакви инструменти, одноэтапная монтаж на място, рафтове за съхранение не боли обектив слушалки за виртуална реалност. ?【магнитно усвояването на】 Бързо и лесно зареждайте две улавяне VR 2 едновременно, използвайки метода на магнитно засмукване.Поставете магнитна всасывающую глава на порт за зареждане контролери For PSVR2, а след това настройте контролера в подходяща позиция за зареждане зарядно устройство база.Когато започне зареждането, ще светне led индикатор на зарядното устройство. ?【Безопасна бързо зареждане на】 Това зарядно устройство е оборудвано защита от пренапрежение, презареждането, претоварване на работен ток и съединение. ?【Функция】 Поставка за дисплея с 2 вградени позиции на зареждане за писалки PS VR 2.Стабилно и сигурно съхраняване и показване на вашия контролер и слушалки VR 2, което поддържа чистота и ред на вашия работен плот. ?【Чувство за мода в областта на науката и технологиите】 Режим на осветление RGB създава фантастична игрова атмосфера.С натискане на бутона за промяна на цветовия режим, можете да изберете режим на осветление за различни сцени. ?【Лесна инсталация】 Никакви инструменти, одноэтапная монтаж на място, рафтове за съхранение не боли обектив слушалки за виртуална реалност. ?【магнитно усвояването на】 Бързо и лесно зареждайте две улавяне VR 2 едновременно, използвайки метода на магнитно засмукване.Поставете магнитна всасывающую глава на порт за зареждане контролери For PSVR2, а след това настройте контролера в подходяща позиция за зареждане зарядно устройство база.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини