• New
Чанта за съхранение с капак на Y-ЧЕТВЪРТ, Твърда Чанта от EVA, Пътна Защитна Чанта, Кутия за Съхранение, Калъф за Носене, Слушалки виртуална реалност Oculus Quest 2 и Аксесоа?

Чанта за съхранение с капак на Y-ЧЕТВЪРТ, Твърда Чанта от EVA, Пътна Защитна Чанта, Кутия за Съхранение, Калъф за Носене, Слушалки

Оценка на продукта:
BGN 27.17

Сума
В магазина

✎ Преносим и лек, модерен и отлична защита, предпазва вашето устройство от удари и надраскване ✎Специално проектирана за Детска слушалки Oculus Quest / Quest 2 VR, каишка за ръка, която осигурява сигурността и удобството на вашите устройства, лесен. ✎ По-свободно смени и съхранява VR стъкло на открито, осигуряване на лесен достъп до вашите устройства с помощта на цип. ✎ Благодарение на дизайн каишка за ръка да ни е лесно и удобно да го вземе със себе си по всяко време и на всяко място. ✎ На помещение включва : 1x чанта; 1x лента (други аксесоари, демонстрационни на снимката, не са включени) (повече от 1 комплект, и за вас, действа специална цена с отстъпка. ✎ Преносим и лек, модерен и отлична защита, предпазва вашето устройство от удари и надраскване. ✎Специално проектирана за Детска слушалки Oculus Quest / Quest 2 VR, каишка за ръка, която осигурява сигурността и удобството на вашите устройства, лесен. ✎ По-свободно смени и съхранява VR стъкло на открито, осигуряване на лесен достъп до вашите устройства с помощта на цип. ✎ Благодарение на дизайн каишка за ръка да ни е лесно и удобно да го вземе със себе си по всяко време и на всяко място. ✎ На помещение включва : 1x чанта; 1x каишка (демонстрация други аксесоари на снимката не е включена) (повече от 1 комплект и е на специална цена с отстъпка за вас. Особености : Специално проектирана за гейминг слушалки Oculus Quest/Quest 2 VR, каишка за ръка, която осигурява сигурността и удобството на вашите устройства, лесен.Преносим и лек, модерен и отлична защита, предпазва вашето устройство от удари и надраскване.По-свободно се слагат и се съхранява VR стъкло на открито, благодарение на гъвкавост достъп до вашите устройства с помощта на откриващото се на цип.Преносим, елегантен, лек и отличен защитен калъф за -Аксесоари за администратора на системата за виртуална реалност Oculus Quest / Quest 2 Благодарение на дизайн каишка за ръка, лесно и удобно да се заемат със себе си по всяко време и на всяко място.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини