• New
Твърд калъф за носене съвместим с Meta / Oculus Quest 2, виртуална слушалки PICO 3/4 и каишка Elite - Преносим Пътна Напълно Защитен твърда чанта-месинджър за гейминг слушалки за в?

Твърд калъф за носене съвместим с Meta / Oculus Quest 2, виртуална слушалки PICO 3/4 и каишка Elite - Преносим Пътна Напълно

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

☑◆ Лесен и цялостна среда за съхранение : Той може да побере повечето представени на пазара VR-слушалки, съвместими с Meta Quest Pro, Meta Quest 2, слушалки Pico 3/4, зарядно устройство и USB-кабел, за да отговарят на вашите различни нужди ☑◆ Твърд защитен калъф : подсилени и дебели твърд калъф предпазва системата за виртуална реалност от падане, надраскване, удари, пръски вода и прах.Брызгозащищенный и водоустойчив клас 3-4. Осигурява ефективна защита от пръски и кратко потапяне във вода, защитава съдържанието на чантата. ☑◆ Портативен дизайн : Със здрава дръжка и подвижна пагон осигурява два начина за пренасяне.С мрежесто джоб за съхранение на захранване, USB кабел, зарядно устройство и други аксесоари. ☑◆ Отговаря на много нужди : калъф за съхранение, позволява не само да се съхранява на вашия VR дома си, но и да го носят на открито на колана си или се сложи в раница или кутия за инструменти, не е нужно да се притеснявате за нередностите, когато отидете на парти, пътувате или излезте да си поиграете. ☑◆ Удовлетвореност гаранция : 12-месечно безпроблемно и приятелско обслужване на клиенти.Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас навреме, за да върне стоката.Ако имате някакви въпроси по отношение на този своята практика за виртуална слушалки, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас. ❗ Моля, обърнете внимание : Калъф за носене на разположение само за официалното каишка Elite.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини