• New
SOONHUA Жичен Детска Слушалки Над Ухото, Слушалките с кабелен стерео звук на Слушалките с шумопотискане, регулатор на силата на звука с Удобни слушалки за игри с лапто?

SOONHUA Жичен Детска Слушалки Над Ухото, Слушалките с кабелен стерео звук на Слушалките с шумопотискане, регулатор на силата

Оценка на продукта:
BGN 23.28

Сума
В магазина

Жак 3,5 ММ + USB-конектор за Слушалки, вграден в кабела, имат два края : единият - аудио жак, а на друго - USB конектор за захранване на светодиодиШироко съвместим с лаптоп, КОМПЮТЪР, компютър и т. СТЕРЕОЗВУК-40-мм високоговорители дават ясна височина тонове и дълбоки бас за истински игри, потапяйки ви в игралното битката и изследване на света с такова удоволствие, каквото никога не е имало. Микрофон с шумопотискане-вграден микрофон може да вдигне гласа си от всички страни, ефективно разрежда околния шум и отстраняване на ехото, осигуряване на по-ясни разговори по микрофона.Ергономичен дизайн-Ергономична структура осигурява по-голям комфорт при използване. Еластичен прическа осигурява стегнато; Удобни за кожата кожени слушалки удобно седят на ушите. Регулатор на силата на звука-high-performance кабел с дължина 1,2 м с въртяща се дръжка за регулиране на силата на звука и превключвател микрофон ви позволява лесно да регулирате силата на звука и включване / изключване на микрофона са в съответствие с вашите изисквания. Жак 3,5 ММ + USB-конектор за Слушалки, вграден в кабела, имат два края : единият - аудио жак, а на друго - USB конектор за захранване на светодиоди.Широко съвместим с лаптоп, КОМПЮТЪР, компютър и т. СТЕРЕОЗВУК-40-мм високоговорители дават ясна височина тонове и дълбоки бас за истински игри, потапяйки ви в игралното битката и изследване на света с такова удоволствие, каквото никога не е имало. Микрофон с шумопотискане-вграден микрофон може да вдигне гласа си от всички страни, ефективно разрежда околния шум и отстраняване на ехото, осигуряване на по-ясни разговори по микрофона.Ергономичен дизайн-Ергономична структура осигурява по-голям комфорт при използване. Еластичен прическа осигурява стегнато; Удобни за кожата кожени слушалки удобно седят на ушите. Регулатор на силата на звука-high-performance кабел с дължина 1,2 м с въртяща се дръжка за регулиране на силата на звука и превключвател микрофон ви позволява лесно да регулирате силата на звука и включване / изключване на микрофона са в съответствие с вашите изисквания.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини