• New
Аксесоари за виртуална реалност, подходящи за Oculus Quest 2, дръжки на капака на контролера виртуална реалност, на капака на корпуса на виртуална реалност, скоба за инте?

Аксесоари за виртуална реалност, подходящи за Oculus Quest 2, дръжки на капака на контролера виртуална реалност, на капака на

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

✔ Подобряване на удобството на работа на потребителя във виртуална реалност : скоба, специално предназначени за oculus quest 2, уникален дизайн на вентилационните отвори на конзолата за лична интерфейс осигурява по-голяма естествената вентилация с въздушен поток, което ви позволява по-добре да се потопите в една виртуална реалност; ✔ Материал премиум-клас и професионална защита : Капачка дръжка сензорен контролер и капака на корпуса vr са изработени по поръчка от висококачествен материал, издръжлив и красиви, миещи се, винаги запазват чистота и елегантност, професионален дизайн на защита : защита от надраскване, прах и удари, ефективно защитава писалка за сензорен контролер и слушалки, виртуална реалност;. ✔ Еластичен за по-голям комфорт : Мека пяна плътно прилепнала към лицето и отлично се усеща. запазва своя виртуална реалност чиста и защитена от пот, ви позволява да се насладите на виртуална реалност с възможно най-удобно и подобряване на зрителното поле. Капачка за обектива на виртуална реалност е изработена от гъба с висока плътност и мека еластична тъкан, защита на слушалки, очила за виртуална реалност от драскотини, мръсотия и прах;. ✔ Устойчива на плъзгане тампон за носа : изберете различни размери накладки за нос в съответствие с лицето, които предпазват от течове-хастар за нос може да предотврати попадането на светлина в очила за виртуална реалност и да се предотврати изтичане на светлината, когато тя се използва, за подобряване на вашите впечатления от виртуалната реалност. ✔ Можете да закупите : 1 * скоба за VR интерфейс за лице, 1 * калъф от стиропор от изкуствена кожа, 2 * накладку за носа със защита от течове, 1 * капак на обектива VR, капак за улавяне VR * 1 двойка, 1 * капак за корпуса VR. 1 * Скоба за интерфейс за лице VR, 1 * калъф от стиропор от изкуствена кожа, 2 * Накладки за носа със защита от течове, 1 * Капак за обектива VR, капак за улавяне VR * 1 двойка, 1 * капак за корпуса VR. 1 * Скоба за интерфейс за лице VR, 1 * калъф от стиропор от изкуствена кожа, 2 * Накладки за носа със защита от течове, 1 * Капак за обектива VR, капак за улавяне VR * 1 двойка, 1 * капак за корпуса VR.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини