• New
Безжична трехрежимная RGB клавиатура BOYI GK75 с възможност за гореща замяна, 2.4 Ghz / Bluetooth 5,0 / Жични клавиатура 80 комбинации с многофункционален дръжка 75% Програмируеми д?

Безжична трехрежимная RGB клавиатура BOYI GK75 с възможност за гореща замяна, 2.4 Ghz / Bluetooth 5,0 / Жични клавиатура

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

【75% Компактност 80 keys - пазете изобщо пропуснете стрелка или клавишни комбинации 【Взаимозаменяеми ключ Skyloong Switch Keybaord】Взаимозаменяеми механичен прекъсвач GK75 може да бъде заменен с други механични превключватели "гореща" замяна, без запояване.Можете лесно да персонализирате клавиатурата и размяна на ключове, за да получите съвсем други тактилни усещания. може да бъде съвместима с повечето 3-контактни и 5-контактни ключове на пазара.Ще получите някои допълнителни ключове за обмен. 【3 Режим на свързване Безжичен и кабелен ключодържател 】 Bluetooth 5.0 и 2,4 Ghz и режим на кабела Type-C, свързвайте до 3 устройства едновременно.И оборудван с подвижен кабел USB type-c, електронен ключ (адаптер) с честота 2,4 Ghz.Щепсела и да играе, без сложен процес на свързване.Дори и ако клавиатурата е забранена в режим на Bluetooth ★ Надеждна съвместимост с операционните системи Mac и Windows ★ Мультисистемное свързване на множество устройства с помощта на клавиатурата Boyi GK75!. 【Ергономична клавиатура с многофункционален дръжка】 Благодарение на мултифункционално дизайн дръжки лесно да управлявате мултимедийни!Тази клавиатура с академичните с капачки за ключове и 2 регулируеми подкрепа, предназначена за осигуряване на максимално удобство, поддържа ръката си в най-естественото си състояние при продължителна употреба и намалява умората до минимум. 【Различни настройки RGB и програмирана настройка на софтуер】 Това е истинска детска клавиатура с подсветка RGB.Ръчна USB детска клавиатура с rainbow led RGB подсветка, 10 различни световыми ефекти и няколко нива на яркост, регулируема скорост на дишане, прецизионно проектирани капачки за ключове, които осигуряват кристално чиста постоянна подсветка.Можете да промените светлинни ефекти, или да персонализирате своите ярки светлинни ефекти с помощта на софтуер skylong.Настройки RGB приятни и разнообразни. 【 Включване на приставката за разделяне разделяне】Можете да лесно да настроите клавиатурата и да се замени клавиша за Интервал, за да се получи съвсем други тактилни усещания.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини