• New
Директен USB кабел C от неръждаема Стомана GUNMJO Pro 304 за гейминг клавиатура, Механичен кабел за клавиатура с подвижна метална вложка-авиатором за компютърна клавиатур?

Директен USB кабел C от неръждаема Стомана GUNMJO Pro 304 за гейминг клавиатура, Механичен кабел за клавиатура с подвижна

Оценка на продукта:
BGN 17.99

Сума
В магазина

▼Неръждаема стомана 304 : Кабел за клавиатура Gun Mjo Pro от неръждаема стомана 304 е изработена от неръждаема стомана 304Подобрена метална обвивка на кабел, чрез използване на висококачествена медна тел от алуминий със защитно фолио, траен материал от неръждаема стомана, който не се страхува да се огъват и не се чупи. ▼Метален авиационен конектор : жак aviator позволява бързо подсоединять различни кабели на клавиатурата или друг аксесоар.Това също допринася за текстурности на вашето работното място и придава на вашата клавиатура зашеметяващ вид!. ▼ Директен кабел за клавиатура Type-C : Професионален директен кабел, по-здрав, предотвратява повреда на кабела, причинено от прекомерно разтягане или извити, и предоставя идеалната дължина за свързване на клавиатура, без заплитане на кабела. ▼ Висока скорост на зареждане и синхронизиране : USB кабел Type-C-USB-A поддържа безопасно и по-бързо зареждане и увеличава скоростта на синхронизация на данните.Спирален кабел за клавиатура Gun Mjo може да бъде съвместима с повечето механични игри клавиатури USB C. ▼ Удобна, дължина : директен кабел с дължина 1,6 метра - това е идеалната дължина за свързване на клавиатура и даване на масата на чисти и опрятного вид.Той е идеален заместител на вашата OEM или оригинални кабели с отлична производителност.Използвайте висококачествен меден проводник 24/28 AWG с алуминиево защитно фолио за стабилно предаване.Директен кабел Gun Mjo 304 неръждаема стомана е съвместим с повечето механични игри клавиатури USB C.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини