• New
Мишка Tou Da Детска Жичен Мишката Программирующая RGB Детска Мишката Домашен Офис Детска Соревновательная Мишката

Мишка Tou Da Детска Жичен Мишката Программирующая RGB Детска Мишката Домашен Офис Детска Соревновательная Мишката

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

❤ Адаптивни система на дихателния осветление, вградена в различни режими на мастило на дихателния осветление на избор, циклична настройка на цветовете RGB и персонализиране на настройките на любимите си цветове, можете лесно да се коригира с помощта на макропривода ❤Детска мишка със стабилна производителност, оригинален оптичен двигател phase 3050, поддържа до 1000 кутия в секунда. ❤Микромеханическая мишката, титанов киберспортивный стандарт micro-motion, оптимизирани и адаптирани, щракнете върху micro-motion се усеща ясно и бързо да се отразява, точно определяне на местоположението на вашия клик разстояние. ❤ Ергономика за ръце. ❤ Контур киберспортивной мишката Titanium е подходяща за дланта на ръката си, е удобен на пипане, эргономичен. Дори в играта, дори ако бързо се движите мишката, все още можете да контролирате.Име на продукта : Киберспортивная мишката На допир : черна скраб за леене под налягане Спецификация : 12.03 Сминженер : в оригиналната phase 3050вес : 93 гцвет : изцяло черен➤ В комплекта не са включени декоративни елементи, представени на снимки стоки.➤ Срокът за доставка е 15-25 дни.Ако все още не можете да получите поръчката си след изтичането на 30 дни, моля, свържете се с нас.➤ Поради ръчно измерване могат да бъдат някои грешки, моля, имайте предвид разликата в 3-5 см, благодаря.➤ Тъй като в центъра на вниманието и различни хора, по различен начин разбират цвят, може да бъде с определен цвят, но в разумни граници, моля, избирайте внимателно.➤ Ако имате нужда от други стилове, моля, свържете се с мен, в нашия магазин представя различни стилове и цветове, можете да погледнете в моя магазин.➤ Ние вярваме, че можем да отговорим на вашите нужди с помощта на висококачествени продукти.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, за да реши проблема.➤ Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги.

Основни свойства

12.65*6.8*4.03cm:
Engine:
original phase 3050
Weight:
93g
Color:
all black
➤ Does not include decorative items displayed in the product photo.:
➤ Delivery time is 15-25 days. If you still can't receive your order after 30 days, please contact us.:
➤ Due to manual measurement, there may be some errors, please allow 3-5cm difference, thank you.:
➤ Because the spotlight and different people have different understandings of color, there may be a certain color, but within a reasonable range, please choose carefully.:
➤ If you need other styles, please contact me, our store has a variety of styles and colors, you can view my store.:
➤ We believe that we can meet your needs with high quality products. If you find any problems with our products, please feel free to contact us by email to resolve the issue.:
➤ Welcome your sharing and feedback so that we can provide you with better products and services. :

Избор на купувачи

Новини