• New
Калъф за писалки контролер за Oculus/ Meta Quest 2, Защитен калъф за писалка за виртуална реалност Pletpet с регулируеми джапанки за Oculus Quest 2 Аксесоари Черна Силиконова Мека др?

Калъф за писалки контролер за Oculus/ Meta Quest 2, Защитен калъф за писалка за виртуална реалност Pletpet с регулируеми

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

【Висококачествени материали】 Този калъф за контролера на Oculus Quest 2 е изработен от висококачествен силиконов материал, който притежава добра гъвкавост, удобен и траен, него не е лесно да се деформира, той пыленепроницаемый и удароустойчив 【Ново update】Силиконов калъф Oculus Quest 2 предпазва ръкохватката на контролера на виртуална реалност от надраскване и триене, а обновеният дизайн, впитывающий пот по ръцете, гарантира дълги игрови сесии и предотвратява изпотяване и подхлъзване. 【Идеална съвместимост】 Размерът на покрива дръжки на виртуална реалност Meta Quest 2 е специално измерва и е проектиран по такъв начин, че да е обърнат към докосване на администраторите Oculus Quest 2 / Meta Quest 2, без това да повлияе на проблеми с приемането на сензори устройство, което ви предоставя най-добрите игри опит. 【Регулируема Гривна】Дължина на дръжката VR-контролер може да се коригира произволно, която може да се регулира в зависимост от вашите нужди. 【Лесна употреба и почистване】 Мек калъф VR handle се инсталира лесно и се отстранява, идеално седи по тялото, му е лесно да свали, дори и при интензивни физически натоварвания, пере и се използват повторно. 【Висококачествени материали】 Този калъф за контролера на Oculus Quest 2 е изработен от висококачествен силиконов материал, който притежава добра гъвкавост, удобен и траен, него не е лесно да се деформира, той пыленепроницаемый и удароустойчив. 【Ново update】Силиконов калъф Oculus Quest 2 предпазва ръкохватката на контролера на виртуална реалност от надраскване и триене, а обновеният дизайн, впитывающий пот по ръцете, гарантира дълги игрови сесии и предотвратява изпотяване и подхлъзване. 【Идеална съвместимост】 Размерът на покрива дръжки на виртуална реалност Meta Quest 2 е специално измерва и е проектиран по такъв начин, че да е обърнат към докосване на администраторите Oculus Quest 2 / Meta Quest 2, без това да повлияе на проблеми с приемането на сензори устройство, което ви предоставя най-добрите игри опит.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини