• New
ЕЛЕГАНТНА Ръкавица, за да се грижа за домашни животни - Нежна Ръкавица-четка за премахване на козината - Ефективна рукавица за премахване на козината на домашни люб?

ЕЛЕГАНТНА Ръкавица, за да се грижа за домашни животни - Нежна Ръкавица-четка за премахване на козината - Ефективна рукавица

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

1 Шик подобрени 255 силиконови дюзи за грижа за коса, имитира докосването на ръцете си с мек и релаксиращ масаж; Тези гъвкави ръкавици за грижа за коса ви позволяват белите мръсотия и выпадающую козина от кучета и котки. Инструмент за премахване на косата : идеален за кучета с дълга, къса и ликвидация коса, котки, коне и други домашни животни, бързо, нежно и ефективно подхранва косата; Падане на косата се придържаме към ръкавица, което ги прави лесни за почистване и изхвърляне. Четка за баня : Купайте домашни любимци с помощта на тази ръкавица, която лесно почистване на козината на домашни любимци и ще направи вашите домашни любимци лек масаж, не травмируя кожата си; Дизайн с пет пръста позволява да се грижим за трудни за достигане места, като например опашката или носа. Безвреден за кожата : не съдържа никакви материали, които могат да навредят на кожата; Мека гума осигурява нежен масаж и грижа, без болезнено отстраняване на кожа или драскотини по кожата; Един размер подходящ за всички, има регулируема каишка на китката, за да се чувстват добре. Какво получавате : 2 сини луксозен ръкавици за домашни любимци (1 ляв и 1 десен; лявата ръкавица е предназначена за лява ръка).ЕЛЕГАНТНА Ръкавица, за да се грижа за домашни животни - Нежна Ръкавица-четка за премахване на козината - Ефективна рукавица за премахване на козината на домашни любимци - Усъвършенстван дизайн с пет пръста - идеална за кучета и котки с дълга и къса коса - 1 чифт.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини